17 C
Athens
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

«Κάθε έξι λεπτά ένα παιδί στη Γάζα πεθαίνει»

Ειδήσεις Ελλάδα

Τη συνεδρίαση της Ολομέλειας της Βουλής παρακολούθησε από τα έδρανα των κρατικών αξιωματούχων ο Παλαιστίνιος πρέσβης Yussef Dorkhom, μετά τη συνάντηση που είχε με την πρόεδρο της Πλεύσης Ελευθερίας Ζωή Κωνσταντοπούλου.

Σε δηλώσεις του στις κάμερες, ανέφερε πως «κάθε 6 λεπτά πεθαίνει ένα παιδί στη Γάζα» και πως η ισραηλινή κυβέρνηση «πρέπει να καταδικαστεί για εγκλήματα πολέμου».

«Εάν δεν μπορεί η διεθνής κοινότητα να διασφαλίσει την ειρήνη τότε είναι σε λάθος κατεύθυνση», υποστήριξε ο Παλαιστίνιος πρέσβης.

Την παρουσία του πρέσβη της Παλαιστίνης χαιρέτισαν τόσο ο υπουργός Υγείας, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, όσο και ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ Μιχάλης Κατρίνης, αλλά και ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΚΚΕ Θανάσης Παφίλης.

«Διαχωρίζουμε απολύτως τη Χαμάς από τον παλαιστινιακό λαό και την παλαιστινιακή αρχή», ανέφερε ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, ζητώντας να υπάρξουν, όχι μόνο ανθρωπιστικοί δίοδοι αλλά και ανθρωπιστικές παύσεις.

Όπως είπε: «Είναι απάνθρωπες οι εικόνες που εκπέμπονται από τα ΜΜΕ, από τη Γάζα, καθώς χιλιάδες άνθρωποι χάνουν ζωή τους από μια επίθεση που έχει κλιμακωθεί, πολλές φορές εκτός ορίων».

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό