18.8 C
Athens
Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

Ιωνικός Νίκαιας,Χουγκάζ: «Έχουμε πετύχει να σέβονται τον Ιωνικό εντός και εκτός παρκέ»

Ειδήσεις Ελλάδα

Ιωνικός-ΑΕΚ: Να ανακάμψει μετά από ένα σερί… ηττών θέλει η ομάδα της Νίκαιας που παρουσία του κόσμου της θα παλέψει κόντρα στην «Ένωση»

Ο Νίκος Χουγκάζ, που πρωταγωνιστεί στην φετινή προσπάθεια του Ιωνικού στην Stoiximan Basket League αλλά και στην Ευρώπη, μίλησε για τη δύσκολη δοκιμασία που έχουν μπροστά τους με την ΑΕΚ, ενώ ζήτησε από τους φίλους της ομάδας να είναι δίπλα τους σε μια ακόμα αγωνιστική.

Αναλυτικά όσα ανέφερε στο blog του ΕΣΑΚΕ: 

«Καλησπέρα σας,

Για εμάς η φετινή χρονιά έχει… εκπαιδευτικό χαρακτήρα και με δεδομένο ότι έχουμε διπλές αγωνιστικές υποχρεώσεις πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι στον στόχο μας. Είναι πολύ σημαντικό ότι έχουμε πετύχει να σέβονται τον Ionikos Nikaia BC HNC Revolution εντός και εκτός παρκέ. Εμείς από την πλευρά μας σεβόμαστε κάθε αντίπαλο.

Ξέρουμε ότι πριν καν αρχίσει το πρωτάθλημα της Stoiximan Basket League ότι κάθε αγώνας είναι πρόκληση. Ότι πάντα έχουμε κάτι να κερδίσουμε και δεν υπάρχει αδιάφορος αγώνας.

Έχουμε κίνητρο και όταν έχουμε μια αντίπαλο όπως η ΑΕΚ, μια μεγάλη και ιστορική ομάδα, το κίνητρο έρχεται από μόνο του. Δεν χρειάζεται να στο επιβάλει κανείς ή να στο ζητήσει.

Η ΑΕΚ είναι στις καλύτερες ομάδες της Stoiximan Basket League και έχει κατακτήσει τίτλους εντός και εκτός συνόρων.

Και αυτό δείχνει πόσο μεγάλη θα είναι η προσπάθεια που θα πρέπει να καταβάλουμε για να κάνουμε περήφανο τον κόσμο του Ιωνικού.

Προερχόμαστε από μια σειρά με ήττες και σίγουρα θέλουμε να ανακάμψουμε.

Μας πλήγωσε τον εγωϊσμό πολύ η ήττα από την Σπόρτιγκ και θέλουμε να δείξουμε σε όλους τι μπορούμε να κάνουμε.

Σίγουρα δεν είναι εύκολη η αποστολή μας απέναντι στην ΑΕΚ. Αλλά ο κόσμος μας είναι δύναμη για εμάς.

Μας δίνει τρομερή ώθηση και χρειαζόμαστε την ενέργεια τους. Η ατμόσφαιρα στον Πλάτωνα για κάθε αντίπαλο είναι δύσκολη. Αλλά πρέπει να καταστήσουμε σαφές ότι κάποιος πρέπει να δυσκολευτεί πολύ για να μας κερδίσει.

Σας περιμένω λοιπόν στο γήπεδο αύριο. Να μην λείψει κανείς. Σας χρειαζόμαστε».

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό