16 C
Athens
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

Ιωνικός – μεταγραφές: Αύριο το ραντεβού για το «μπαμ» με Ιγκλέσιας

Ειδήσεις Ελλάδα

Η διοίκηση Τσιριγώτη, μετά το… πάγωμα του υποβιβασμού δείχνει τις… άγριες διαθέσεις της για άμεση επιστροφή στη Super League, με τον Ματίας Ιγκλέσιας να αποτελεί το μεγάλο στόχο του Ιωνικού και σύμφωνα με πληροφορίες του Gazzetta απομένουν λίγες ώρες για το τελικό ραντεβού ώστε να επιτευχθεί το deal!

Ο Ιωνικός δουλεύει στο… σκοτάδι όλο αυτό το διάστημα μια μεταγραφή που θα προκαλέσει αίσθηση. Αυτή ακούει στο όνομα «Ματίας Ιγκλέσιας».

Το μόνο που απομένει είναι να γίνει αύριο το απόγευμα το ραντεβού μεταξύ της διοίκησης Τσιριγώτη και το μάνατζερ του παίκτη, Παύλου Διανή. Εκτός απροόπτου οι δύο πλευρές θα δώσουν τα χέρια κι ο «Ελληνας από τη Μεντσόσα» θα συνεχίσει να κοσμεί με την παρουσία του τα ελληνικά γήπεδα, καθώς θα περάσει εργομετρικά τη Δευτέρα (το αργότερο ως την Τρίτη) και εν συνεχεία θα ανακοινωθεί.

Πριν λίγες μέρες έγινε γνωστό ότι ο Ματίας Ιγκλέσιας δεν θα συνέχιζε στον Αστέρα. Υστερα από 8 χρόνια προσφοράς στους κιτρινομπλέ, ο ρέκορντμαν (16 σεζόν στην Super League, ξεπέρασε τον Βαζέχα), χώρισε τους δρόμους του με την ομάδα της Τρίπολης και όλο αυτό το διάστημα υπήρχε… ησυχία όσον αφορά στο μέλλον του κι αν θα συνέχιζε ή όχι το ποδόσφαιρο.

Ωστόσο, η διοίκηση Τσιριγώτη πηγαίνει για την έκπληξη και αναμένεται να βάλει στα αποδυτήριά της έναν παίκτη με τεράστια εμπειρία και ποιότητα, στην προσπάθεια που θα κάνει η ομάδα για άμεση επιστροφή στη Super League. Μένει να δούμε αν τελικά οι δύο πλευρές δώσουν τα χέρια.

Θυμίζουμε ότι, η ομάδα της Νίκαιας έχει στο τιμόνι της τον Γιώργο Σίμο, ενώ έχει ανακοινώσει και τους πρώτους της παίκτες με τους Τασουλή, Αγριμάκη, Ιμεραλιλάι και Τζανακάκη.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό