14.9 C
Athens
Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024

«Ιωαννίδης και Παυλίδης εξετάζονται από τη Γουέστ Χαμ»

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο Φώτης Ιωαννίδης και ο Βαγγέλης Παυλίδης εντυπωσιάζουν με τις εμφανίσεις τους με Παναθηναϊκό και Άλκμααρ αντίστοιχα και φέρεται να βρίσκονται στη μεταγραφική λίστα μίας ακόμη μεγάλης ευρωπαϊκής ομάδας.

Μετά τα πρόσφατα δημοσιεύματα που συνέδεσαν το όνομα του Βαγγέλη Παυλίδη με συλλόγους όπως η Μίλαν, η Μπαρτσελόνα και η Τσέλσι, σειρά φαίνεται να έχει πάρει η Γουέστ Χαμ. Ο αγγλικός σύλλογος, σύμφωνα με το «thewesthamway.com», έχει παρακολουθήσει πολλές φορές και τους δύο Έλληνες στράικερ από κοντά, μέσω των σκάουτ της.

Μάλιστα, γράφεται πως ο Φώτης Ιωαννίδης παρακολουθήθηκε από κοντά και στο παιχνίδι Κυπέλλου απέναντι στον Ολυμπιακό, στο οποίο σκόραρε κιόλας.

«Δύο Έλληνες επιθετικοί έχουν κεντρίσει το ενδιαφέρον. Ο πρώτος είναι ο Βαγγέλης Παυλίδης από την αντίπαλο μας στo Conference League, Άλκμααρ. Έχει πολύ καλές επιδόσεις στο σκοράρισμα στο ολλανδικό πρωτάθλημα, όμως είναι αρκετά υψηλή η τιμή του.

Ίσως είναι πιο ρεαλιστική η επιλογή του Φώτη Ιωαννίδη, αντίπαλος του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκό. Οι δύο αυτές ομάδες αναμετρήθηκαν πρόσφατα με τον Ιωαννίδη να ισοφαρίζει στο 65΄. Τον παρακολουθήσαμε και κόντρα στη Μακάμπι Χάιφα, όπου σκόραρε στην ήττα με 2-1 εντυπωσιάζοντας τους σκάουτς μας. Είναι πιο πιθανό να εξεταστεί η περίπτωση του», αναφέρει χαρακτηριστικά.

Η… μισή Ευρώπη «φλερτάρει» με Βαγγέλη Παυλίδη

Όσον αφορά την περίπτωση του Βαγγέλη Παυλίδη, αυτό που προκύπτει είναι πως αν είσαι μεγάλη ευρωπαϊκή ομάδα και βρίσκεσαι σε αναζήτηση σέντερ φορ, τότε ο επιθετικός της Άλκμααρ θα είναι εντός της μεταγραφικής σου λίστας. 

Η αγγλική «Standard» αναφέρει πως η Μπαρτσελόνα, η Τσέλσι και η Μίλαν ενδιαφέρονται για την απόκτησή του και θεωρείται πως η Άλκμααρ αναμένει πρόταση στην ερχόμενη μεταγραφική περίοδο, αφού σκάουτ όλων των ομάδων τον έχουν «τσεκάρει» πολλές φορές. Το συμβόλαιο του Παυλίδη λήγει το καλοκαίρι του 2025, συνεπώς ενδέχεται το ποσό που θα ζητήσει η ολλανδική ομάδα να είναι μειωμένο, ώστε να μην τον χάσει ως ελεύθερο του χρόνου.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό