18.1 C
Athens
Τετάρτη, 1 Μαΐου, 2024

Ιωαννίδης και Παναθηναϊκός έκαναν… μαύρα τα γενέθλια του Ολυμπιακού

Ειδήσεις Ελλάδα

Ανατροπή και τεράστια νίκη για τον Παναθηναϊκό στο Καραϊσκάκη. Οι «πράσινοι» αν και βρέθηκαν πίσω στο σκορ από τον Ολυμπιακό, έκαναν την ανατροπή και χάρις σε δύο γκολ του Ιωαννίδη και ένα του Μπακασέτα, πανηγύρισαν μια σπουδαία νίκη στην πρεμιέρα των play off της Super League.

Η ομάδα του Τερίμ έφτασε τους 59 βαθμούς και βρίσκεται πλέον στην 3η θέση, ενώ ο Ολυμπιακός είναι στο -2 από το «τριφύλλι» και τα πράγματα ζορίζουν για αυτόν.

Το ματς:

Γρήγορος ρυθμός στο ματς από την αρχή, έστω και αν έλειπε η μεγάλη ευκαιρία. Ο Παναθηναϊκός για λίγα λεπτά πίεζε για το 0-1, κερδίζοντας συνεχόμενα κόρνερ, ωστόσο ο Ολυμπιακός ήταν αυτός που χαμογέλασε πρώτος. Μετά από πάσα του Όρτα, ο Ποντένσε έκανε μία «μαγική» ενέργεια από τα αριστερά, έφερε την μπάλα στο δεξί και με άψογο σουτ έκανε το 1-0 στο 24′.

Οι «ερυθρόλευκοι» έψαχναν ένα γρήγορο δεύτερο γκολ, ωστόσο η ομάδα του Τερίμ δεν έδειχνε διατεθειμένη να τα παρατήσει. Στο 41′ μετά από μία φάση διαρκείας στην περιοχή του Ολυμπιακού, ο Τάσος Μπακασέτας έκανε ένα δυνατό δεξί σουτ και ισοφάρισε σε 1-1.

Οι γηπεδούχοι είχαν ευκαιρία στο 45′ να πάρουν πάλι προβάδισμα, με σουτ του Ναβάρο, ωστόσο η μπάλα δεν του έκανε το χατίρι, καθώς πέρασε ελάχιστα δίπλα από το αριστερό κάθετο δοκάρι του Λοντίγκιν. Την τελευταία λέξη στο πρώτο μέρος, την είχε πει ο Παναθηναϊκός,

Μετά από σουτ του Μπακασέτα, ο Πασχαλάκης απέκρουσε, ο Ιωαννίδης βρέθηκε αφύλαχτος και με κοντινό πλασέ, έκανε το 1-2 για την ομάδα του.

Το δεύτερο μέρος: 

Σε σχέση με το πρώτο, το δεύτερο ημίχρονο δεν είχε ξεκινήσει με κάποια καλή ευκαιρία. Ο Ολυμπιακός είχε την κατοχή, προσπαθούσε να πλησιάσει στην εστία του Λοντίγκιν για να ισοφαρίσει, αλλά δεν είχε τελική με εξαίρεση ένα σουτ του Ελ Κααμπί. 

Ο Παναθηναϊκός ήθελε να παίξει στην κόντρα επίθεση και να εκμεταλλευτεί την ποιότητα και ταχύτητα των Μπερνάρ, Ιωαννίδη και Παλάσιος, οι οποίοι είχαν ταλαιπωρήσει αρκετά την «ερυθρόλευκη» άμυνα. Πράγματι οι φιλοξενούμενοι ξέραν τι κάνανε και στο 70′, βρήκαν και τρίτο γκολ.

Μετά από εξαιρετική επίθεση, ο Μπερνάρ γύρισε την μπάλα στον Ιωαννίδη, ο οποίος με κοντινό πλασέ έκανε το 1-3, με τον διεθνή φορ να πετυχαίνει το δεύτερο προσωπικό του τέρμα. Το σκορ δεν άλλαξε μέχρι τέλους και οι «πράσινοι» πανηγύρισαν μία σπουδαία νίκη.

Eurokinissi

Ολυμπιακός (Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ): Πασχαλάκης – Ροντινέι, Μπιανκόν, Κάρμο, Ορτέγκα – Έσε, Όρτα, Μασούρας, Ποντένσε – Ναβάρο, Ελ Κααμπί.

Παναθηναϊκός (Φατίχ Τερίμ): Ντραγκόφσκι – Κώτσιρας, Αράο, Ακαϊντίν, Μλαντένοβιτς – Ρούμπεν, Tσέριν, Μπακασέτας – Παλάσιος, Μπερνάρ, Ιωαννίδης

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό