18.2 C
Athens
Παρασκευή, 10 Μαΐου, 2024

Ιωάννα Τούνη: Οι πρώτες διακοπές με το μωρό της – Από το Κάιρο και το Μόντε Κάρλο μέχρι τη Μύκονο

Ειδήσεις Ελλάδα

Επιμέλεια: Αγγελική Στόγια

Το πιο όμορφο καλοκαίρι της ζωής τους ζουν φέτος η Ιωάννα Τούνη και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου καθώς μαζί τους έχουν τον μονάκριβο γιο τους, τον μικρό νουνίτο όπως τον αποκαλούν.

Ο μικρούλης έγινε 6 μηνών και ήδη έχει ταξιδέψει σε πολλά μέρη τόσο σε Ελλάδα όσο και εξωτερικό. Οι διάσημοι γονείς του ξεκίνησαν από νωρίς τις αποδράσεις φέτος το καλοκαίρι και μέσα από τα social media είδαμε όλους τους προορισμούς στους οποίους ταξίδεψε η όμορφη οικογένεια.

Αίγυπτος

Και ξεκινάμε με το υπέροχο ταξίδι τους στην Αίγυπτο όπου βρέθηκαν το Πάσχα.

Μαμά, μπαμπάς και γιος είδαν από κοντά τις πυραμίδες και εξερεύνησαν το Κάιρο εντυπωσιάζοντας τους followers με τις φωτογραφίες που μοιράστηκαν στα social media.

Μύκονος

Τις καλοκαιρινές τους αποδράσεις άρχισαν από νωρίς η γνωστή influencer και ο σύντροφός της μαζί με τον γιο τους, με την Ιωάννα Τούνη να δημοσιεύει καθημερινά φωτογραφίες και βίντεο από τη νέα της ζωή ως μητέρα.

Γύρω στα τέλη Ιουνίου η Ιωάννα Τούνη και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου πάντα μαζί με τον έξι μηνών γιο τους ταξίδεψαν στο νησί των ανέμων όπου απήλαυσαν στιγμές ξεγνοιασιάς και ηρεμίας.

Η Ιωάννα Τούνη και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου απόλαυσαν τα πρώτα μπάνια τους στη θάλασσα αλλά και ξέφρενες μυκονιάτικες νύχτες μαζί με τον μπέμπη τους. To ζευγάρι μετά τον ερχομό του παιδιού του συνεχίζει τη ζωή του πάντα έχοντας ως απόλυτη προτεραιότητα τον γιο του.

Για κάμπινγκ

Μετά την τριήμερη απόδραση στην Μύκονο, οι καλοκαιρινές διακοπές συνεχίστηκαν για την Ιωάννα Τούνη και τον Δημήτρη Αλεξάνδρου. Την, Κυριακή 25 Ιουνίου το ζευγάρι μαζί με τον έξι μηνών γιο τους έφυγαν για… κάμπινγκ!

Την αποκάλυψη έκανε η Influencer με ένα βίντεο στα Instagram Stories της, αναφέροντας πως αυτή είναι η πρώτη φορά που πάνε για κάμπινγκ μαζί με τον μικρό «Νουνίτο».

«Καλημέρα σου, λοιπόν εγώ είμαι στο αμάξι και περιμένω τον Δημήτρη να έρθει να πάμε για κάμπινγκ. Εν τω μεταξύ δεν ξέρω με ποιον μαγικό τρόπο το καταφέρνει αυτό ενώ κράζει στο τέλος να τον περιμένω, γαϊδουριά. Και έχω ετοιμάσει και το μωρό που το πας αυτό», είπε η Ιωάννα Τούνη στο βίντεο που δημοσίευσε.

Οι χλιδάτες διακοπές στη Γαλλική Ριβιέρα

Η Ιωάννα Τούνη στη συνέχεια άφησε για λίγο τον Δημήτρη Αλεξάνδρου στην Ελλάδα -λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων- και μαζί με την κολλητή της, Στέλλα Πάσσαρη και τον γιο της ταξίδεψαν στη Γαλλική Ριβιέρα. Συγκεκριμένα βρέθηκαν στο Μόντε Κάρλο, στο Σαιν-Τροπέ και την Νίκαια θέλοντας να χαλαρώσουν και να κάνουν ένα μικρό διάλειμμα από την καθημερινότητά τους.

Μέσα από τα social media η γνωστή influencer είχε μοιραστεί στιγμιότυπα από το Saint Tropez με τις βόλτες αλλά και τα πανάκριβα ψώνια από μεγάλους οίκους μόδας που έκανε. Δείτε ΕΔΩ.

«Μου άρεσε πάρα πολύ, είναι γραφικό, κάπως ονειρεμένο και περιποιημένο, κάπως τέλειους κήπους, ωραία φυτά, ωραία μαγαζιά – ακριβά βέβαια. Δεν έχει πάρα πολλά πράγματα. Για ένα διήμερο είναι τέλεια. Είναι δίπλα στη θάλασσα. Μου έκανε εντύπωση ο κεντρικός δρόμος που γίνονται οι αγώνες ράλλυ και ήταν γεμάτος στρας» αποκάλυψε η Ιωάννα Τούνη για το Μόντε Κάρλο.

Η Στέλλα Πάσσαρη σε ένα βίντεο που δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο TikTok, αποκάλυψε πόσα χρήματα ξόδεψαν σε μια ημέρα τους στο Saint Tropez.

Ξεκινώντας την περιγραφή ανέφερε πως για να ταξιδέψουν από το τη Νίκαια στο Σαιν Τροπέ πλήρωσαν 350 ευρώ σε ταξί, ενώ στην παραλία που βρέθηκαν στη συνέχεια, για δύο ξαπλώστρες και δύο κοκτέιλ πλήρωσαν 180€. Λίγες ώρες μετά, Ιωάννα Τούνη και Στέλλα Πάσσαρη πήγαν στο εστιατόριο της παραλίας, όπου δύο πιάτα και ένα νερό κόστισαν 150€.

Στη συνέχεια η Ιωάννα Τούνη και η Στέλλα Πάσσαρη πήγαν να απολαύσουν τον καφέ του σε γνωστό μαγαζί γνωστούς οίκου μόδας, όπου εκεί για δύο γλυκά, ένα τσάι και ένα καφέ πλήρωσαν 63€.

Στο τέλος της ημέρες οι δύο influencers πήγαν σε εστιατόρια για φαγητό, όπου εκεί πλήρωσαν για μια σαλάτα, μία πίτσα, μια μακαρονάδα και ένα μπουκάλι κρασί πλήρωσαν 160€.

Αν κάνει κάποιος την πρόσθεση, θα διαπιστώσει πως το ποσό που ξόδεψαν σε μία μέρα οι δύο φίλες άγγιξε περίπου τα 1000 ευρώ!

@stelapassari Τι φαγαμε σε μια ημερα στο Saint-Tropez🏝️🔥🤑 #fyp #travel ♬ original sound – Stela Passari

Στη Σύρο

Λίγες ημέρες μετά την επιστροφή της από τη Γαλλική Ριβιέρα η Ιωάννα Τούνη μαζί με τον γιο της, τον μικρό Νουνίτο και τον Δημήτρη Αλεξάνδρου ταξίδεψαν στη Σύρο. Κι ο λόγος που βρέθηκαν στην όμορφη Σύρο; Επειδή ο Δημήτρης Αλεξάνδρου συμμετέχει σε τουρνουά μπάσκετ στη Σύρο.

Στη Χαλκιδική

Στη συνέχεια το ζευγάρι πέρασε ολιγοήμερες διακοπές στη Χαλκιδική μαζί με τον γιο του. Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου, αφού τακτοποίησε τις δουλειές τους στην Αθήνα, το βράδυ του Σαββάτου 15/7 ταξίδεψε και αυτός στην Χαλκιδική για να βρεθεί κοντά στον γιο του και την σύντροφό του.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό