23.5 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Ιωάννα Τούνη: Ξεκαθαρίζει τα πάντα για την σχέση της με τον Αλεξάνδρου- Έχουν χωρίσει;

Ειδήσεις Ελλάδα

H Iωάννα Τούνη, με ένα νέο της story στο Instagram, θέλησε να απαντήσει δημόσια σχετικά με όλα όσα ακούγονται τις τελευταίες ημέρες για τον χωρισμό της με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου. 

Οι δυο τους είναι ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της ελληνικής σόουμπιζ και δεν διστάζουν να το δείξουν και η αλήθεια είναι ότι τα κοινά τους στιγμιότυπα διαρκώς πληθαίνουν.

Τις τελευταίες ημέρες, οι φήμες για τον χωρισμό της Ιωάννας Τούνη από τον Δημήτρη Αλεξάνδρου βέβαια ήταν όλο και περισσότερες. Αφορμή για όλο αυτό στάθηκε το γεγονός ότι το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος η Ιωάννα Τούνη βρέθηκε με την παρέα της στην κοσμοπολίτικη Μύκονο, ενώ ο Δημήτρης Αλεξάνδρου για ελεύθερο κάμπινγκ στην Ελαφόνησο, που είναι και ένας τρόπος διακοπών που λατρεύει.

Η Ιωάννα, με μια δημοσίευσή της, την Τρίτη 14 Ιουνίου, θέλησε να ξεκαθαρίσει όλα όσα ακούστηκαν, σημειώνοντας πως όλα τα ζευγάρια έχουν ανάγκη να περνούν και λίγο χρόνο χώρια και είναι απόλυτα φυσιολογικό. Η ίδια έγραψε χαρακτηριστικά στο story που δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram:

«Δεν έχω χωρίζει για όλους τους καλοθελητές που έσπευσαν να γράψουν άρθρα, επειδή τολμήσαμε και περάσαμε ένα Σαββατοκύριακο ξεχωριστά με το αγόρι μου! Θεωρείται υγεία μεταξύ δύο ανθρώπων, πέρα από την κοινή ζωή, να έχει ο καθένας προσωπικές στιγμές, εξόδους και δικές του παρέες. Έλεος»

Δείτε παρακάτω την φωτογραφία που δημοσίευσε στο προφίλ της:

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό