17.4 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Ιωάννα Τούνη: Έτσι είναι μετά την επέμβαση στη μύτη – «Ελπίζω να μην είναι το τελικό αποτέλεσμα»

Ειδήσεις Ελλάδα

Η Ιωάννα Τούνη έκανε πλαστική επέμβαση στη μύτη της και μας έδειξε πως είναι δύο εβδομάδες μετά…

Η γνωστή Influencer όπως ανέφερε η μύτη της είναι ακόμη πρησμένη και για να καταλάβει κάποιος το τελικό αποτέλεσμα θα περάσει κάποιο διάστημα ακόμα.

«Για εσένα που με ρωτάς για την μύτη και αν μου άρεσε όπως έγινε… Αυτό που βλέπεις δεν είναι το τελικό αποτέλεσμα! Για τους επόμενους μήνες θα ξεπρήζεται! Θέλει περίπου έναν χρόνο για να φτάσει στην τελική της μορφή» είπε χαρακτηριστικά η Ιωάννα Τούνη στα Instagram Stories της.

Μάλιστα η ίδια έχει αποκαλύψει και το κόστος της ρινοπλαστικής: «Όταν έχεις δώσει 9.000 ευρώ για διορθωτική επέμβαση στη μύτη και τώρα θέλεις να κάνεις και στήθος».

Να σας θυμίσουμε τέσσερις μέρες μετά την πλαστική είπε: «Μου έχετε στείλει άπειρα μηνύματα. Ζω, είμαι μια χαρά. Αυτά είναι τα μούτρα μου τις τελευταίες ημέρες. Πολύ καλύτερα σήμερα. Χθες και ποτέ δεν ήταν ότι δεν σου έκανα story για να μη δεις την ομορφιά μου, απλά ήμουν τόσο πρησμένη που δεν μπορούσα πραγματικά να ανοίξω τα μάτια μου. Οπότε σήμερα που νιώθω πολύ καλύτερα, τρίτη ημέρα πρακτικά μετά το χειρουργείο, είπα να σου πω μια ωραία καλησπέρα»!

Photo 1/3

Δύο εβδομάδες μετά την επέμβαση 

Photo 2/3

Έτσι είναι μετά την ρινοπλαστική. 

Photo 3/3

Είναι ακόμα πρησμένη μετά την πλαστική 

ΔΕΣ ΤΗ – 3 PHOTOS

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό