21 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Ιωάννα Μαλέσκου: Η τρυφερή φωτογραφία με την κόρη της

Ειδήσεις Ελλάδα

Η Ιωάννα Μαλέσκου ευχήθηκε «Καλό μήνα» δημοσιεύοντας μια τρυφερή selfie φωτογραφία με την κόρη της.

Πιο ήρεμη και ευτυχισμένη από ποτέ δείχνει η Ιωάννα Μαλέσκου η οποία απέχει φέτος από τα τηλεοπτικά δρώμενα και έχει αφοσιωθεί πλήρως στην ανατροφή της 9 μηνών κόρης της.

Η νέα τρυφερή φωτογραφία της Ιωάννας Μαλέσκου με την κόρη της

Πριν από λίγες ώρες η παρουσιάστρια επισκέφθηκε το κτήμα του συζύγου της, Κωνσταντίνου Δανιά και δημοσίευσε δύο νέες φωτογραφίες στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram θέλοντας να ευχηθεί «Καλό μήνα» στους χιλιάδες διαδικτυακούς της φίλους.

https://www.instagram.com/p/C4C9p0AIRMO/

Ντυμένη casual και έχοντας στο πλευρό της την μονάκριβη κόρη της η 35χρονη πόζαρε στον φακό και έγραψε: «Όσο εσύ μεγαλώνεις, το μέσα μου ανθίζει. Η μαμά «αμυγδαλιά» και το «ανθάκι» της📍στο κτήμα του μπαμπά. Καλό μήνα 🧿».

Τα σχόλια των celebrities

Αρκετοί celebrities σχολίασαν το τρυφερό post της παρουσιάστριας ανάμεσά τους οι: Κατερίνα Καινούργιου, Στέλιος Κουδουνάρης, Φανή Δρακοπούλου.

Οι πρόσφατες αναρτήσεις της παρουσιάστριας μέσα από το γυμναστήριο αποδεικνύουν πως η ίδια είναι πιο fit από ποτέ παρά το απαιτητικό πρόγραμμα που έχει λόγω μητρότητας και έχει επανέλθει στις καλλίγραμμες αναλογίες που είχε πριν τον τοκετό.

https://www.instagram.com/reel/C3AB8W3oIIV/

Η Ιωάννα Μαλέσκου μίλησε για την οικογενειακή ζωή και κάθε νέα μαμά θα ταυτιστεί μαζί της

Καλεσμένη της Τζένης Θεωνά και της εκπομπής «Μαμά-δες» ήταν πρόσφατα η Ιωάννα Μαλέσκου η οποία αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στον σύζυγό της, Κωνσταντίνο Δανιά και την επιθυμία της να ξαναγίνει μαμά.

«Η κόρη μου είναι εννέα μηνών. Κάθε μέρα ρουφάω στιγμές, δεν νομίζω ότι θα τη χορτάσω ποτέ. Νιώθω τόσο ευτυχισμένη και γεμάτη, που δεν μπορώ να θυμηθώ τη ζωή μου πριν γίνω μητέρα. Όλα έχουν αποκτήσει νόημα, σαν να μπήκα σε ένα ωραίο μονοπάτι. Πάντα ήθελα να κάνω οικογένεια», ανέφερε αρχικά η παρουσιάστρια.

Και πρόσθεσε: «Είμαστε πολύ δεμένη οικογένεια, παρότι γεωγραφικά δεν είμαστε κοντά. Είμαστε τρία αδέλφια. Είμαστε πολύ δεμένοι. Ονειρεύομαι να έχω μια οικογένεια δεμένη. Δεν θα ήθελα να κάνω πολλά παιδιά αλλά θα ήθελα η κόρη μου να αποκτήσει ένα αδελφάκι. Με τον Κωνσταντίνο γνωριστήκαμε τυχαία. Όλο χτίστηκε μέρα με την μέρα, ήρθε και προέκυψε. Από φίλη μας έγινε η γνωριμία. Δεν ήμουν σε μια φάση συναισθηματικής διαθεσιμότητας, δεν έψαχνα τον έρωτα. Όσα έρχονται τα αγκαλιάζω».

Η 35χρονη απολαμβάνει τις βόλτες με την κορούλα της στη φύση και μοιράζεται συχνά στα social media στιγμιότυπα από τις εξορμήσεις τους.

https://www.instagram.com/reel/C3PbTxdIoEH/

Πρόσφατα η Ιωάννα Μαλέσκου έδωσε το παρών σε κοσμικό event και παραχώρησε δηλώσεις στις τηλεοπτικές κάμερες. Μιλώντας στο «Happy Day» και την δημοσιογράφο, Ευάννα Ζουμπούρογλου, η παρουσιάστρια αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στον σύζυγό της, Κωνσταντίνο Δανιά και εξήγησε γιατί δεν τους βλέπουμε ποτέ μαζί σε βραδινές εξόδους.

«Επειδή έχουμε πολύ γεμάτο πρόγραμμα στην καθημερινότητά είμαστε και οι δύο πτώματα από την κούραση το βράδυ. Νομίζω δεν είμαστε party animals», είπε η 34χρονη on camera.

Και πρόσθεσε: «Δεν υπάρχει ζήλια με την έννοια την αρνητική. Στο κομμάτι της εμπιστοσύνης, είμαστε πιο ξεκάθαροι στις σχέσεις μας, αλλά πρέπει πάντοτε να είσαι πολύ προσγειωμένος. Δόξα τω Θεώ είμαστε καλά».

κεντρικής: imaleskou



Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό