18.2 C
Athens
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Ιτούδης: «Καλύτερη ομάδα στην Ευρωλίγκα ο Ολυμπιακός – Έχουμε τραυματισμούς, αλλά είμαστε αποφασισμένοι

Ειδήσεις Ελλάδα

Τι δήλωσε ο Δημήτρης Ιτούδης πριν από την πρώτη μάχη της Φενέρμπαχτσε με τον Ολυμπιακό για τα playoffs της Ευρωλίγκας

Ο Δημήτρης Ιτούδης εγκωμίασε τον Ολυμπιακό πριν από την πρώτη μάχη της Φενέρμπαχτσε στο ΣΕΦ για τα playoffs. Ο Έλληνας τεχνικός αναφέρθηκε και στα αγωνιστικά προβλήματα της ομάδας του, καθώς εκτός μάχης είναι οι Μπιέλιτσα, Μπούκερ και Γκεγίκ, ενώ την τελευταία στιγμή θα κριθεί η συμμετοχή των Γουίλμπεκιν, Γκούντουριτς και Μπιρσέν.

«Ως οργανισμός είμαστε περήφανοι που θα είμαστε ξανά στα playoffs. Ήταν ένας από τους στόχους μας από την αρχή της σεζόν. Θα αντιμετωπίσουμε την καλύτερη και πιο σταθερή ομάδα στην Ευρωλίγκα αυτή τη στιγμή.

Ο Ολυμπιακός παίζει καλό μπάσκετ, οργανωμένο και διαθέτει ένα πολύ καλό προπονητικό τιμ και ρόστερ. Εμείς έχουμε να αντιμετωπίσουμε πολλούς τραυματισμούς, συνεπώς η αποστολή μας είναι δύσκολη. Δυστυχώς έτσι έχουν τα πράγματα, αλλά είμαστε αποφασισμένοι. Θα προχωρήσουμε παίρνοντας τα διδάγματα από τα πρώτα δύο παιχνίδια. Στόχος μας είναι να πάμε στο ΣΕΦ και να παλέψουμε», τόνισε ο προπονητής της Φενέρ.

Από την πλευρά του, ο Νικ Καλάθης είπε: «Ο Ολυμπιακός είναι πολύ καλή ομάδα και θα γίνει ένα δυνατό παιχνίδι. Εμείς από την πλευρά μας πρέπει να μείνουμε συγκεντρωμένοι και θα βγούμε στο παρκέ με στόχο τη νίκη, ό,τι κι αν συμβεί».

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό