24 C
Athens
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Ιταλία και Αργεντινή διεκδικούν τo Διηπειρωτικό Κύπελλο στο Γουέμπλεϊ

Ειδήσεις Ελλάδα

Η πρωταθλήτρια Ευρώπης, Ιταλία, αντιμετωπίζει απόψε (1/6, 21:45) την πρωταθλήτρια Νότιας Αμερικής, Αργεντινή, στο Γουέμπλεϊ  με έπαθλο το Διηπειρωτικό Κύπελλο.

Αυτή, θα είναι η τρίτη φορά που διοργανώνεται μία τέτοια «μονομαχία» μεταξύ των πρωταθλητών Ευρώπης και Νότιας Αμερικής. Στον πρώτο αγώνα αυτού του επιπέδου, η Γαλλία νίκησε 2-0 την Ουρουγουάη, το 1985 και η Αργεντινή επικράτησε στον δεύτερο της Δανίας με 5-4 στα πέναλτι (κ.α. 1-1), το 1993.

Ο Μαντσίνι, θα έχει ελάχιστες απουσίες (σ.σ. Ιμόμπιλε, Κιέζα, Μπεράρντι), αλλά διαθέσιμο τον Λεονάρντο Σπινατσόλα, ο οποίος αποθεραπεύθηκε από την ρήξη αχίλλειου τένοντα, που του στέρησε την συμμετοχή στον τελικό του EURO. Στόχος του έμπειρου τεχνικού, είναι να «φέρει νέο αίμα» στην ομάδα, αρχής γενομένης από τους τέσσερις αγώνες του Ιουνίου, για το Nations League με την Γερμανία (σ.σ. δύο φορές) την Ουγγαρία και την Αγγλία.

Από την πλευρά της, η «αλμπισελέστε» θα αρχίσει με αυτό το ματς, την προετοιμασία της για το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2022 στο Κατάρ (21 Νοεμβρίου-18 Δεκεμβρίου), όπου στον πρώτο γύρο θα αντιμετωπίσει την Σαουδική Αραβία, το Μεξικό και την Πολωνία.

Ο Λιονέλ Μέσι και η «παρέα» του, θα επιδιώξουν να «αποδείξουν» στον συμπαίκτη του «ψύλλου» στην Παρί Σεν Ζερμέν, Κιλιάν Μπαπέ, ότι το επίπεδο του ποδοσφαίρου της Νότιας Αμερικής, δεν απέχει και τόσο από αυτό της «Γηραιάς Ηπείρου».

Οι πιθανές συνθέσεις του αγώνα:

ΙΤΑΛΙΑ (Ρομπέρτο Μαντσίνι): Ντοναρούμα, Ντι Λορέντζο, Μπονούτσι, Κιελίνι, Εμερσον, Μπαρέλα, Ζορζίνιο, Βεράτι (Λοκατέλι), Μπερναρντέσκι, Μπελότι, Ινσίνιε.

ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ (Λιονέλ Σκαλόνι): Μαρτίνες, Λουσέρο, Ρομέρο, Οταμέντι, Ακούνια, Ντε Πολ, Ροντρίγκεζ, Λο Σέλσο, Μέσι, Λαουτάρο Μαρτίνες, Ντι Μαρία.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό