17.8 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Ισόπαλο το ντέρμπι των «Δικέφαλων»

Ειδήσεις Ελλάδα

Χωρίς νικητή ολοκληρώθηκε το ντέρμπι της Τούμπας ανάμεσα στους δύο «Δικέφαλους», με το τελευταίο σφύριγμα του Βούλγαρου Καμπάκοφ να βρίσκει τους μονομάχους ισόπαλους 1-1, ύστερα από ένα ωραίο παιχνίδι, με καλό ρυθμό, ευκαιρίες και την ΑΕΚ ανώτερη, αλλά πάντοτε πέμπτη στην κατάταξη, μετά την ολοκλήρωση της 6ης αγωνιστικής.

Από την άλλη, ο «Δικέφαλος του Βορρά» είδε τη διαφορά από τον πρωτοπόρο Ολυμπιακό να αυξάνεται στους 13 βαθμούς και αν δεν καταφέρει να τον νικήσει την προσεχή Τετάρτη (4/4), στη μεταξύ τους εξ αναβολής αναμέτρηση, οι «ερυθρόλευκοι» θα πανηγυρίσουν τον τίτλο στην Τούμπα.

Στο 6ο λεπτό ο ΠΑΟΚ πέτυχε γκολ με σουτ του Τσόλακ και σουτ από την περιοχή μετά από φάουλ που εκτέλεσε ο Σάστρε και τυφλή απόκρουση του Τζαβέλλα, όμως ακυρώθηκε μετά τον έλεγχο του VAR, καθώς η μπάλα φάνηκε να βρίσκει το δεξί χέρι του Κροάτη επιθετικού.

Στο 15΄ η ΑΕΚ άνοιξε το σκορ με τον με τον Άμραμπατ από μεταβίβαση του Κριχόβιακ. Λίγο αργότερα η Ένωση έχασε μία επίσης πολύ καλή ευκαιρία με τον Λιβάι Γκαρσία, ο οποίος μπήκε στην περιοχή του ΠΑΟΚ αλλά ενώ βρέθηκε απέναντι στον Πασχαλάκη γλίστρησε κι έχασε τον έλεγχο της μπάλας.

Ο ΠΑΟΚ έφτασε στο 1-1 στο 26΄, με ωραίο σουτ του Τσόλακ από πάσα του Μουργκ, που ξεκίνησε από λάθος του Τσούμπερ. Υπό το βλέμμα του νέου τεχνικού της, Ματίας Αλμέιδα, η ΑΕΚ έχασε στο 37΄μοναδική ευκαιρία: από σέντρα του Ρότα, κεφαλιά του Μάνταλου και απόκρουση του Πασχαλάκη ο Άμραμπατ εξ επαφής έστειλε την μπάλα άουτ με «στραβοκλωτσιά».

Στο β΄ ημίχρονο η καλύτερη στιγμή καταγράφηκε στο 83΄, όταν ο Ολιβέϊρα σημάδεψε με ψηλοκρεμαστό σουτ το δοκάρι του Στάνκοβιτς, χάνοντας την καλύτερη ευκαιρία της ομάδας του στο δεύτερο ημίχρονο και λίγα δευτερόλεπτα μετά την είσοδό του. 

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό