30.6 C
Athens
Κυριακή, 16 Ιουνίου, 2024

Ισόπαλο το ντέρμπι στη Λεωφόρο και το θρίλερ συνεχίζεται

Ειδήσεις Ελλάδα

Στο αποψινό ντέρμπι στη Λεωφόρο δεν βγήκε… λευκός καπνός για τον φετινό πρωταθλητή της Super League. Παναθηναϊκός και ΑΕΚ αναδείχθηκαν ισόπαλοι 0-0, με το ”τριφύλλι” να παραμένει στη πρώτη θέση, έχοντας στην ισοβαθμία την Ένωση.

Στο πρώτο ημίχρονο η ΑΕΚ ήταν ανώτερη του Παναθηναϊκού, κατέθεσε στον αγωνιστικό χώρο μεγαλύτερη αποφασιστικότητα, ενέργεια και ποιότητα και έχασε σπουδαίες ευκαιρίες για να ανοίξει το σκορ. Ο Τσούμπερ στο 3′ και στο 35᾽ σημάδεψε το δοκάρι της εστίας του Μπρινιόλι ενώ ο Γαλανόπουλος στο 9′ και ο Ελίασον στο 35′ δεν κατάφεραν να στείλουν την μπάλα στο πλεκτό παρότι βρέθηκαν σε πλεονεκτική θέση. Το ”τριφύλλι” που έβγαλε μεγάλη νευρικότητα και είχε πολλά λάθη στη κυκλοφορία της μπάλας έχασε μια μεγάλη ευκαιρία στο 45′ όταν ο Σπόραρ πήρε την κεφαλιά και ο Αθανασιάδης έκανε σπουδαία επέμβαση.

Στο δεύτερο μέρος η εικόνα του αγώνα ήταν σαφώς πιο ισορροπημένη, με τον Παναθηναϊκό να κυκλοφορεί καλύτερα την μπάλα και την ΑΕΚ να μην έχει τις ποιοτικές επαφές στα τελευταία μέτρα για να μπορέσει να απειλήσει. Το παιχνίδι είχε μεγάλη ένταση, πάθος και δυνατές μονομαχίες αλλά όχι και φάσεις για να… ξεκολλήσει από το μηδέν.

Το 0-0 έγραψε την ιστορία του αποψινού ντέρμπι, το θρίλερ συνεχίζεται και ο τίτλος θα κριθεί στις τρεις τελευταίες αγωνιστικές των play-offs.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό