28.3 C
Athens
Δευτέρα, 20 Μαΐου, 2024

Ισόπαλη η Τζιρόνα – «Χαμογελάει» η Ρεάλ Μαδρίτης

Ειδήσεις Ελλάδα

Η Τζιρόνα υποδέχθηκε τη Σοσιεδάδ για την 23η αγωνιστική της La Liga, με τις δύο ομάδες να μοιράζονται τον βαθμό της ισοπαλίας (0-0). Ένα παιχνίδι με λίγες ευκαιρίες για γκολ, στο οποίο η ομάδα από την Καταλονία, δεν έδειξε τον κλασικό της, επιθετικό εαυτό.

Με τον βαθμό που πήρε η ομάδα του Μίτσελ, έφτασε τους 56 βαθμούς και είναι στο -1 από την πρωτοπόρο Ρεάλ, η οποία παίζει την Κυριακή (04/02) κόντρα στην Ατλέτικο Μαδρίτης.

Το ματς:

Η Τζιρόνα από την αρχή του παιχνιδιού προσπαθούσε να πάρει την κατοχή της μπάλας και να βρει ένα γρήγορο γκολ, ωστόσο η Σοσιεδάδ, έδειχνε έτοιμη να βάλει ζόρια στους Καταλανούς. Οι δύο ομάδες είχαν λίγες καλές ευκαιρίες για να πάρουν προβάδισμα, με την Τζιρόνα να σκοράρει στο 24′, αλλά τον Ερέρα να βλέπει το γκολ του να μην μετράει, καθώς δόθηκε οφσάιντ μετά από χρήση VAR.

Τα τελευταία λεπτά του ημιχρόνου είχε πέσει ο ρυθμός, δίχως κάποια ομάδα να φτάσει κοντά στην αντίπαλη εστία και να δημιουργήσει τις κατάλληλες προϋποθέσεις για γκολ.

Στο δεύτερο ημίχρονο η Σοσιεδάδ έδειχνε να έχει τον έλεγχο και ήταν η μόνη που πλησίαζε στην αντίπαλη περιοχή. Στο 72′ oι φιλοξενούμενοι είχαν την καλύτερη φάση του ματς για να ανοίξουν το σκορ. Ο Μέντες κατέβασε την μπάλα μέσα στη μεγάλη περιοχή, έκανε ένα δυνατό σουτ με τον Γκαζανίγκα να αποκρούει θεαματικά.

Η Τζιρόνα είχε τεράστια ευκαιρία με τον Βαλέρι στο 95′ να φτάσει στο τρίποντο και να επιστρέψει στην κορυφή, ωστόσο ο ίδιος δεν μπόρεσε να βρει δίχτυα, με το 0-0 να μένει μέχρι τέλους.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό