21.8 C
Athens
Σάββατο, 11 Μαΐου, 2024

Ισόβιος Αλμέιδα, υπέγραψε μέχρι το 2028 στην ΑΕΚΑΡΑ!

Ειδήσεις Ελλάδα

Mε μια σύντομη αλλά γεμάτη ενθουσιασμό ανακοίνωση η ΠΑΕ ΑΕΚ έριξε την βόμβα της ανανέωσης του συμβολαίου του Ματίας Αλμέιδα μέχρι το 2028! Αναλυτικά η ανακοίνωση:

“Η ΠΑΕ ΑΕΚ με τιμή, χαρά και υπερηφάνεια, ανακοινώνει τη συμφωνία με τον προπονητή μας Ματίας Χεσούς Αλμέιδα για την επέκταση του συμβολαίου του μέχρι το καλοκαίρι του 2028!

Ο άνθρωπος που μας έκανε ξανά να ανυπομονούμε για κάθε επόμενο αγώνα της ομάδας μας, υπέγραψε ένα συμβόλαιο ζωής, ένα συμβόλαιο καρδιάς, για να ζήσουμε και πάλι όλοι μαζί μέρες δόξας και μεγαλείου της ΑΕΚ!”

Η ΑΕΚ και ο Ματίας Αλμέιδα λοιπόν υπέγραψαν το μεγαλύτερο συμβόλαιο που έχει γίνει σε προπονητη στην Ελλάδα. Δεν είναι μυστικό πως ο Δημήτρη Μελισσανίδης όλα αυτά τα χρόνια έψαχνε για την ΑΕΚ έναν προπονητή που να μπορεί να εμπιστεύεται και να έχει το κεφάλι του ήσυχο για το ποδοσφαρικό τμήμα. Οι προσπάθειες ήταν πολλές, η διάθεση πάντα πολύ καλή αλλά το αποτέλεσμα δεν είχε δικαιώσει τις προσδοκίες. Με τον Αλμέιδα από πολύ νωρίς υπήρξε χημεία. Χημεία σε προσωπικό επίπεδο με τον Μελισσανίδη αλλά και με όλο τον οργανισμό ΑΕΚ. Και βέβαια το τρομερό κλίμα και η απόδοση της ομάδας έκαναν τα πράγματα όλο και καλύτερα. Από την πλευρά του ο Ματίας Αλμέιδα είναι ένας προπονητής που πάντα θέλει να μένει χρόνια σε όποια ομάδα αναλαμβάνει και όποτε είχε ερωτηθεί τόνιζε πως παρότι είχε δύο χρόνια συμβόλαιο θα ανανέωνε από τώρα μόλις του το ζήταγε η ΑΕΚ. Και έτσι έγινε! Σε συνάντηση που είχε με την Δημήτρη Μελισσανίδη απάντησε ναι σε χρόνο ρεκόρ στην πρόταση που του έγινε και απέμεναν τα διαδικαστικά που ολοκληρώθηκαν σήμερα. Ο Ματίας Αλμέιδα και όλο του το επιτελείο δέθηκαν με την ΑΕΚ μέχρι το 2028. Και τα καλύτερα έρχονται…

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα – 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ακολουθήστε το aek365 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό