21.6 C
Athens
Σάββατο, 21 Σεπτεμβρίου, 2024

Ιστορικός άθλος: Η ΑΕΚΑΡΑ μας τελικό Κυπέλλου στην πρώτη χρονιά της στην Α1 πόλο! (VIDEO)

Ειδήσεις Ελλάδα

Απίστευτη η ΑΕΚ, δεν άφησε περιθώρια στο Περιστέρι και αφού το «υπέταξε» με 6-8, στο πλαίσιο του ημιτελικού του Final 8, τσέκαρε το εισιτήριο για τον μεγάλο τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας! 

Αυτό αποτελεί ακόμα ένα συγκλονιστικό κατόρθωμα για την ομάδα του Κωνσταντίου Δάνδολου, ο οποίος από την επόμενη σεζόν θα αναλάβει χρέη τιμ μάνατζερ στο τμήμα, αφού στην παρθενική της συμμετοχή στα μεγάλα σαλόνια μπήκε στην 8αδα του Πρωταθλήματος και έφτασε μέχρι και τον μεγάλο τελικό του Κυπέλλου. Ενώ, από τη νέα περίοδο θα έχει και δικαίωμα συμμετοχής στα Ευρωπαϊκά Κύπελλα, κάτι που δείχνει εμφατικά πως η ΑΕΚ ήρθε για να μείνει!

Στον τελικό (23/05-19:00) η ΑΕΚ θα βρει μπροστά της τον νικητή του ζευγαριού Ολυμπιακός-Βουλιαγμένη, παιχνίδι που θα ξεκινήσει σήμερα (22/05) στις 20:00 το απόγευμα στο κολυμβητήριο του Λαιμού στη Βουλιαγμένη. 

Η ΑΕΚ με σταθερές κινήσεις κατάφερε να μπλοκάρει όλες τις κινήσεις του Περιστερίου και βρήκε το δρόμο προς τα δίχτυα, με αποτέλεσμα να προηγηθεί με 0-3. Οι Περιστεριώτες έκαναν την αντεπίθεσή τους και πίεσαν, αλλά οι «κιτρινόμαυροι» δεν έδειξαν να χάνουν την ενέργειά τους με το 3-5 να είναι το αποτέλεσμα του δευτέρου οκταλέπτου.

Στη συνέχεια η ΑΕΚ δεν το έβαλε κάτω και έδειξε μεγάλο πάθος, δημιουργώντας μια διαφορά 3 γκολ (4-7). Ωστόσο, το Περιστέρι πίεσε και μείωσε στο τέλος του οκταλέπτου σε 5-7. Και η επόμενη περίοδος ανήκε στην ΑΕΚ. Η Ένωση έλεγχε πλήρως το παιχνίδι και κρατούσε μια διαφορα (6-7). Οι «κιτρινόμαυροι» με καλή άμυνα, αλλά και επίθεση έδειξαν καθαρό μυαλό σε κρίσιμα σημεία και έτσι έφτασαν σε μια μεγάλη νίκη με 6-8, που τους δίνει την πρόκριση στον μεγάλο τελικό του Κυπέλλου. 

Τα οκτάλεπτα: 0-3, 3-5, 5-7, 6-8. 

ΓΣ Περιστερίου (Κώστας Λούδης): Καραμπέτσος, Αγκόρτσας 2, Λαδάς Π., Φάρμερ, Γερακούδης 2, Κουκουμάκης, Σκαρπέλης, Καρούντζος 2, Μιρόνοφ, Κλήμος, Τζώρτζης, Τσαγκάρης, Αϊβαλιώτης, Λαδάς Σ., Μπιτσάκος.

ΑΕΚ (Κωνσταντίνος Δάνδολος): Φλέγκας, Καζάζης 1, Σταμέλος, Κουτσιαλής 2, Βούξεβιτς, Κουλιεράκης, Κουρλιάφτης, Γιαννουρής, Παυλιδάκης, Στελλάτος 2, Βλατάκης, Μαυρωτάς 1, Κατσινούλας, Ζώρζος, Παπάκος 2.

44.000€ εγγυημένες* στην 5η περίοδο της Novileague! Ξεκίνα από σήμερα (21+)*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό