18.3 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Ισπανός ετών 77 πήρε πρόστιμο γιατί έπαιζε Pokemon GO εν μέσω κορωνοϊού

Ειδήσεις Ελλάδα

Μπορεί στην Ελλάδα η αστυνομία να μοιράζει πρόστιμα σε ηλικιωμένους επειδή “πήγαιναν στη δουλειά” χωρίς τα απαραίτητα έγγραφα, αλλά από ότι φαίνεται οι ηλικιωμένοι στην Ισπανία είναι πιο εξελιγμένοι.

Έπρεπε να κυνηγήσει Pokemon

Την Κυριακή, ένας άντρας 77 χρονών βγήκε στους δρόμους της Μαδρίτης για να παίξει Pokemon GO. Αξίζει να σημειωθεί ότι στη συγκεκριμένη πόλη έχει απαγορευτεί πλήρως η κυκλοφορία.

Φαίνεται πως ούτε μία πανδημία δεν μπορεί να σταματήσει κάποιον αν θέλει να είναι ο “the very best” αφού “Gotta Catch ‘Em All”, όπως άλλωστε λέει και το theme song του Pokemon.

Σύμφωνα με το TeleMadrid, όταν οι αστυνομικοί πλησίασαν τον άντρα και τον ρώτησαν τι κάνει, τότε αυτός απάντησε ότι “κυνηγάει Pokemon”. Όπως είναι λογικό οι αστυνομικοί έκοψαν στον άντρα πρόστιμο, ενώ δημοσίευσαν στο Twitter τη φωτογραφία από την κλήση που πήρε.

Cazar #Pokemon, dinosaurios o cualquier otra criatura mágica está ⛔️ PROHIBIDO ⛔️ durante el Estado de Alarma. No pongas excusas y #QuedateEnCasa #ResponsabilidadSocial #COVID19 pic.twitter.com/L4U2xvGpU0

— Policía Municipal de Madrid (@policiademadrid) March 23, 2020

Στο tweet η αστυνομία σημείωσε ότι το “Κυνήγι Pokemon, δεινοσαύρων, ή οποιονδήποτε άλλων μαγικών πλασμάτων, απαγορεύεται σε κρίσιμες περιόδους. Μην βρίσκετε δικαιολογίες“.

Δεν πρόκειται για τον πρώτο πολίτη που λαμβάνει πρόστιμο επειδή έπαιζε Pokemon GO. Μόλις την προηγούμενη εβδομάδα, ένας 31χρονος στο Como της Ιταλίας πήρε πρόστιμο επειδή “έπρεπε να κυνηγήσει Pokemon” μαζί με την κόρη του.

Να σημειώσουμε ότι η Niantic έκανε κάποιες αλλαγές στο Pokemon GO για να ενθαρρύνει τους ανθρώπους να μείνουν σπίτι τους, όμως όπως φαίνεται δεν λειτουργούν.



Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό