15 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Ισοφάρισε το ρεκόρ του Μίλερ ο τρομερός Λεβαντόφσκι

Ειδήσεις Ελλάδα

Φορώντας την μπλούζα του θρυλικού Γερμανού στράικερ, Γκερντ Μίλερ, ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι πανηγύρισε απόλυτα δικαιολογημένα την ισοφάριση του ρεκόρ του άλλοτε σπουδαίου σκόρερ του παγκοσμίου ποδοσφαίρου.

Το γκολ με πέναλτι που πέτυχε ο Πολωνός σταρ της Μπάγερν εναντίον της Φράιμπουργκ ήταν το νούμερο 40 στην τρέχουσα σεζόν και με αυτό ισοφάρισε το μεγάλο ρεκόρ που κρατούσε εδώ και πάρα πολλά χρόνια ο μεγάλος Γκερντ Μίλερ.

Ο «κανονιέρης» των Βαυαρών έγραψε το όνομά με χρυσά γράμματα στην ιστορία του συλλόγου και του γερμανικού ποδοσφαίρου γενικότερα, καθώς ισοφάρισε το ασύλληπτο ρεκόρ των 40 γκολ σε μία σεζόν που κρατούσε από την περίοδο 1971/1972 ο Γκερντ Μίλερ.

Όταν, μάλιστα, έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα πανηγύρισε με ιδιαίτερο τρόπο το συγκεκριμένο τέρμα, σηκώνοντας την φανέλα της Μπάγερν και μέσα από αυτή φορούσε άλλη μία με ζωγραφισμένο το πρόσωπο του Μίλερ και γραμμένη την φράση “Για πάντα Γκερντ”.

Την ίδια ώρα γνώριζε την αποθέωση από τους συμπαίκτες του στην πρωταθλήτρια Γερμανίας, αλλά κι από τους ανθρώπους του πάγκου που τον χειροκροτούσαν όρθιοι.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό