20.1 C
Athens
Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024

Ισορροπία στο ντέρμπι, ρίσκο αλλά και πιο… safe επιλογή

Ειδήσεις Ελλάδα

Η στοιχηματική πρόταση του BetMarket.gr είναι από τις σημερινές αναμετρήσεις της Premier League.

Ξεκινάμε με την αναμέτρηση της Φούλαμ με την Μπέρνλι. Διακόπηκε το αήττητο σερί που έτρεχε η Φούλαμ στο πρωτάθλημα (2-0-0), διότι ηττήθηκε με 3-0 από τη Γουέστ Χαμ σε ένα ματς που το πρόσωπο που παρουσίασε στον αγωνιστικό χώρο ήταν κάτω του μετρίου. Μεσοβδόμαδα πάντως με παλικαρίσια εμφάνιση κατάφερε να ξεπεράσει το εμπόδιο της Έβερτον στα πέναλτι και να φτάσει στα ημιτελικά του Κυπέλλου. Συνεχίζεται ο κατήφορος για την Μπέρνλι, η οποία πλέον έχει ηττηθεί σε 8 από τα 10 τελευταία παιχνίδια της, ενώ μακριά από τη βάση της μετρά 4 ήττες στις 5 πιο πρόσφατες εξόδους της (0-1-4).

Πήρε ψυχολογία η Φούλαμ με την πρόκριση της στα ημιτελικά του Κυπέλλου και μάλιστα μπροστά στο κοινό της μετρά τρία διαδοχικά τρίποντα με τέρματα 13-2. Δεν αναμένεται να αντιμετωπίσει ζητήματα απέναντι σε μία προβληματική Μπέρνλι που εκτός έδρας πραγματικά… χάνεται. Τίμιο φαβορί o άσος του 1,71.

Συνεχίζουμε με τον αγώνα της Λούτον με την Νιουκάστλ. Η Λούτον πήγε στο Μπόρνμουθ ερχόμενη από 3 διαδοχικές ήττες και μέχρι το 60ο λεπτό είχε… βγάλει το λάδι στην αντίπαλο της (1-1). Λίγα λεπτά αργότερα όμως, ο αρχηγός της Τομ Λόκιερ κατέρρευσε στον αγωνιστικό χώρο από ανακοπή καρδιάς. Τα ιατρικά τιμ των δύο συλλόγων έτρεξαν και κατάφεραν να τον επαναφέρουν και ευτυχώς είναι καλά, αναρρώνοντας στο σπίτι του πλέον (βγήκε από το νοσοκομείο). Άγνωστο φυσικά το πότε και αν θα επιστρέψει. Η Νιουκάστλ βρίσκεται ξεκάθαρα σε κακό μομέντουμ, αφού έχει ηττηθεί σε 3/5 τελευταία παιχνίδια της (1-1-3) και μάλιστα μετά τον αποκλεισμό από τις Ευρωπαϊκές διοργανώσεις ακολούθησε ακόμη ένας, αυτή τη φορά στο Κύπελλο από την Τσέλσι.

Κλίμα συσπείρωσης στη Λούτον, η οποία θα παίξει και για τον αρχηγό της, ενώ παρά το γεγονός ότι δεν κερδίζει στην πρόσφατη τετράδα αγώνων της, οι εμφανίσεις της δεν είναι σε καμία των περιπτώσεων κακές. Η Νιουκάστλ εκτός του ότι είναι ντεφορμέ, δεν έχει ψυχολογία μετά τους σερί αποκλεισμούς σε Ευρώπη και Κύπελλο, ενώ μακριά από τη βάση της δεν κερδίζει στις 5 τελευταίες εξόδους της στο πρωτάθλημα (0-2-3). Μυρίζει… μπαρούτι το συγκεκριμένο και κοιτάμε ζεστά προς την κόντρα, με τον άσο να προσφέρεται στο 5,10.

Κλείνουμε τα προγνωστικά Premier League με το ντέρπι κορυφής ανάμεσα σε Λίβερπουλ και Άρσεναλ με τις 2 ομάδες να βρίσκονταν στις δύο πρώτες θέσεις της βαθμολογίας πριν την έναρξη της 18ης αγωνιστικής. Αμφότερες είναι σε καλή κατάσταση, με τη Λίβερπουλ να αγνοεί την ήττα στις 10 τελευταίες εμφανίσεις της στο πρωτάθλημα (6-4-0), ενώ την Άρσεναλ να έχει κερδίσει τα 7/10 πιο πρόσφατα ματς της στην Πρέμιερ Λιγκ (7-1-2).

Αρκετά ισορροπημένο παιχνίδι περιμένουμε, καθώς κανένα από τα 2 σύνολα δεν θέλει να ηττηθεί, ενώ ποιοτικά τα χωρίζουν ελάχιστες διαφορές. Πιθανό να αλληλοεξουδετερωθούν, με την ισοπαλία του 3,65 να αξίζει μια… ζαριά.

Πρόταση BetMarket.gr

ΑΓΓΠ – 23/12, 17:00 Φούλαμ – Μπέρνλι: 1 (Απόδοση: 1,71)

ΑΓΓΠ – 23/12, 17:00 Λούτον – Νιουκάστλ: 1 [Σε ισχύ η Πρώιμη Πληρωμή] (Απόδοση: 5,10)

ΑΓΓΠ – 23/12, 19:30 Λίβερπουλ – Άρσεναλ: Χ

Τα κορυφαία πρωταθλήματα παίζουν στο BetMarket.gr με καθημερινές αναλύσεις, ειδικά στοιχήματα και προγνωστικά!

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό