18.6 C
Athens
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

Ισοπαλίες σε Τρίπολη και Λιβαδειά

Ειδήσεις Ελλάδα

Αστέρας Τρίπολης και Λεβαδειακός έμειναν στο 1-1 στην πρωτεύουσα της Αρκαδίας ύστερα από θεαματικό παιχνίδι, το τελευταίο τους για την αγωνιστική περίοδο 2022-23, με τους Πελοποννήσιους να τερματίζουν δέκατοι στη γενική κατάταξη, ενώ η ομάδα των δυτικών προαστίων ήταν όγδοη.

Ο Ατρόμητος ήταν η ομάδα που είχε την πρώτη μεγάλη ευκαιρία σε αυτή τη συνάντηση της 7ης και τελευταίας αγωνιστικής των πλέι άουτ, όταν η προβολή του Τζαβίδα στο 32΄ έστειλε την μπάλα στο δοκάρι.

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 42΄, όταν σε εκτέλεση κόρνερ ο νεαρός Κωστέας με κεφαλιά άνοιξε το σκορ, στην πρώτη σημαντική ευκαιρία του Αστέρα.

Ο Ατρόμητος απάντησε στο ξεκίνημα του β΄ ημίχρονου με τον Κουέν, ο οποίος έγραψε το 1-1 στο 54΄ και διαμόρφωσε το τελικό σκορ.

Στην πρωτεύουσα της Βοιωτίας Λεβαδειακός και ΠΑΣ Γιάννινα πρόσφεραν γκολ και θέαμα σε ένα χορταστικό παιχνίδι, που έληξε 2-2. Με τους γηπεδούχους να έχουν υποβιβαστεί από την προηγούμενη αγωνιστική το παιχνίδι ήταν ανοιχτό και επιθετικό εξαρχής.

Να σημειωθεί ότι ο Λεβαδειακός παρέμεινε αήττητος στη διαδικασία των πλέι άουτ καταγράφοντας έξι ισοπαλίες και μία νίκη, αλλά η αδυναμία του να κρατήσει το σκορ στα (περισσότερα) παιχνίδια που προηγήθηκε τον οδήγησε στον υποβιβασμό, ως 14ος (τελευαίος), ενώ τα Γιάννενα είναι στην 9η θέση.

Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 28΄ με σουτ του Γιαννιώτα αλλά στο 34΄ ο ΠΑΣ ισοφάρισε με κεφαλιά του Κόντε και στο 38΄ έκανε την ανατροπή: μετά το σουτ του Κόντε η μπάλα πήγε στο οριζόντιο δοκάρι και στην επαναφορά της ο Ροσέρο την έστειλε στα δίχτυα.

Στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων και σε ανάλογη φάση, αφού μετά το σουτ του Χάμοντ η μπάλα χτύπησε στη δοκό ήταν ο Τσάπρας στην απέναντι εστία που ισοφάρισε σε 2-2.

Ο Λεβαδειακός έκανε ανατροπή στην ανατροπή φτάνοντας στο 3-2 με απευθείας φάουλ του Βρακά στο 78΄, αλλά στο 80΄ ο Παμλίδης διαμόρφωσε το τελικό 3-3.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό