23.7 C
Athens
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

Ισοπαλία για Σπόρτινγκ και Αταλάντα

Ειδήσεις Ελλάδα

Στο «Στάδιο Χοσέ Αλβαλάδε» της Λισαβόνας άνοιξε την Τετάρτη (06/03) η αυλαία της φάσης των «16» του UEFA Europa League με την Σπόρτινγκ Λισαβόνας να υποδέχεται την Αταλάντα. Με τις δύο ομάδες να σκοράρουν από μία φορά και το σκορ να μένει στο 1-1 όλα θα κριθούν επί Ιταλικού εδάφους την ερχόμενη Πέμπτη (14/03).

Το σκορ άνοιξαν οι γηπεδούχοι στο 17ο λεπτό με τον Παουλίνιο. Σε μία αντεπίθεση των «λιονταριών» ο Τρινκάο είδε την κίνηση του συμπαίκτη του, τον οποίο βρήκε άψογα στον κενό χώρο. Ο Πορτογάλος βρέθηκε σε θέση τετ α τετ και με πολύ ωραίο πλασέ νίκησε τον αντίπαλο τερματοφύλακα κάνοντας το 1-0.

Το γκολ της ισοφάρισης από πλευράς φιλοξενούμενων ήρθε στο 39′ εξαιτίας λάθους της άμυνας της Σπόρτινγκ. Μετά από αδύναμο γύρισμα του αμυντικού προς τον Ίσραελ ο Ουρουγουανός γκολκίπερ αναγκάστηκε να απομακρυνθεί αρκετά από την εστία του ώστε να αποτρέψει τον Λούκμαν από το να γίνει επικίνδυνος μέσα στην περιοχή. Με το διώξιμο της μπάλας αποδέκτης έγινε ο Μίραντσουκ. Αυτός έδωσε στον Σκαμάκα ο οποίος αφού αρχικά ντρίμπλαρε ώστε να ξεμαρκαριστεί, σκόραρε φέρνοντας το ματς στα ίσα.

Η Αταλάντα ολοκλήρωσε το παιχνίδι με τρία δοκάρια, δύο στο 24′ και ένα στο 59′, ενώ είχε και το πάνω χέρι καθ’ όλη τη διάρκεια του δεύτερου μέρους χωρίς όμως να καταφέρει να βρει το δρόμο προς τα δίχτυα.

Οι ενδεκάδες

Σπόρτινγκ Λισαβόνας (Αμορίμ): Ίσραελ, Κουαρέσμα, Κόατες, Ντιομαντέ (46′ Ζουστ), Κάταμο, Κουαντρεντί (46′ Χύλμαντ), Μορίτα (84′ Μπραγκάνκα), Ματέους, Έντουαρντς (46′ Γκιέκερες), Παουλίνιο (68′ Εσγκάιο), Τρινκάο

Αταλάντα (Γκασπερίνι): Μούσο, Χιέν (46′ Σκαλβίνι), Κολάζινατς, Τζιμσίτι, Χολμ (90′ Ζαπακόστα), ντε Ρουν, Έντερσον, Ρουγκέρι, Μίραντσουκ (72′ Κόπμεϊνερς), Σκαμάκα (81′ Τουρέ), Λούκμαν (72′ Ντε Κετελάερε)

Το πρόγραμμα του πρώτου σκέλους της φάσης των «16» του Europa League

Πέμπτη (07/03):19:45 Ρόμα – Μπράιτον19:45 Καραμπάφκ – Μπάγερ Λεβερκούζεν19:45 Σπάρτα Πράγας – Λίβερπουλ22:00 Μίλαν – Σλάβια Πράγας22:00 Μπενφίκα- Ρέιντζερς22:00 Φράιμπουργκ – Γουέστ Χαμ22:00 Μαρσέιγ – Βιγιαρεάλ

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό