18.6 C
Athens
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

Ισοπαλία για ΟΦΗ και ΠΑΣ Γιάννινα, άδικο το σκορ για τον «Άγιαξ»

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο ΠΑΣ Γιάννινα έμεινε όρθιος στο «Θεόδωρος Βαρδινογιάννης» παίρνοντας βαθμό από τον ΟΦΗ στη μεταξύ τους αναμέτρηση, με την οποία άνοιξε η αυλαία της 11ης αγωνιστικής.

Ο «Άγιαξ της Ηπείρου» πραγματοποίησε πολύ καλή εμφάνιση, ίσως την καλύτερη εφετινή του και παρότι βρέθηκε να κυνηγά στο σκορ μόλις 35 δευτερόλεπτα μετά την έναρξη του αγώνα, ίσως να δικαιούταν κάτι παραπάνω.

Πριν καν συμπληρωθεί το πρώτο λεπτό ο Ριέρα σέντραρε από δεξιά, ο Εραμούσπε δεν απομάκρυνε καλά και ο επερχόμενος Μαρινάκης με δυνατό δεξί σουτ άνοιξε το σκορ.

Στο 15΄ ο Ντίκο έκλεψε την μπάλα από τον Κάρλες Σόρια, πέρασε τον Κλέιμαν και πλάσαρε από πλάγια αριστερά αλλά ο Εραμούσπε πρόλαβε με τάκλιν πριν η μπάλα περάσει τη γραμμή.

Από εκείνο το σημείο ο ΠΑΣ Γιάννινα έβγαλε μια αξιοσημείωτη αντίδραση, περιόρισε τους γηπεδούχους και άρχισε να χάνει ευκαιρίες. Στο 18΄ ο Εραμούσπε από εκτέλεση κόρνερ έστειλε την μπάλα με κεφαλιά στο δεξί δοκάρι, στο 34΄ ο Τζίμας έκανε άστοχο σουτ εκτός περιοχής και στο 40΄ ο Σόρια ανάγκασε τον Μπάουμαν να διώξει με τα πόδια.

Ο ΠΑΣ έχασε μεγάλη διπλή ευκαιρία στο 51΄, όταν ο Μπάλαν απέτυχε από πλάγια θέση να νικήσει τον Μπάουμαν και στην εξέλιξη της φάσης ο Τζίμας πλάσαρε πολύ ψηλά σε άδειο τέρμα.

Με τους φίλους των γηπεδούχων να αποδοκιμάζουν για τον παθητικό ρόλο της ομάδας τους, ο Παμλίδης αστόχησε σε καρφωτή κεφαλιά από το ύψος του πέναλτι στο 58΄, ενώ ο ίδιος ανάγκασε σε σωτήρια απόκρουση τον Μπάουμαν στο 67΄.

Ο Ελβετός τερματοφύλακας του ΟΦΗ κατέγραψε νέα σπουδαία εξ επαφής απόκρουση σε πλασέ του Τζίμα (78΄), αλλά το γκολ ήταν θέμα χρόνου σύμφωνα με την εικόνα του παιχνιδιού και τελικά ήρθε για τους Γιαννιώτες στο 86΄ με κεφαλιά του Εραμούσπε από σέντρα του Σόρια.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό