21.3 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Ισοπαλία για Άρη και ΠΑΣ Γιάννινα

Ειδήσεις Ελλάδα

Χωρίς νικητή έληξε ο αγώνας στο «Κλεάνθης Βικελίδης» ανάμεσα σε Άρη και ΠΑΣ Γιάννινα, στο πλαίσιο της 3ης ημέρας των πλέι οφ του πρωταθλήματος.

Με τους παίκτες του Άρη να προσπαθούν να συνηθίσουν στο 3-4-3 που επέλεξε ο Χερμάν Μπούργος, ο οποίος έδωσε και την ευκαιρία στον Σαλέμ Εμπακατά να κάνει το ντεμπούτο του, ο ΠΑΣ Γιάννινα είχε τον έλεγχο του αγώνα στα πρώτα λεπτά. Χωρίς, ωστόσο, να δημιουργήσει κάποια ιδιαίτερη φάση.

Καλή στιγμή για τους γηπεδούχους στο 17’, με τον Λοντίγκιν να διώχνει σε κόρνερ το μακρινό σουτ του Σάσα. Ένα τέταρτο αργότερα, το σουτ του Σνάιντερ που πέρασε πάνω από τα δοκάρια του Κουέστα, ήταν η πρώτη απόπειρα των φιλοξενούμενων. 

Με τριπλή αλλαγή στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου, ο Μπούργος θέλησε να διαφοροποιήσει την εικόνα της ομάδας του αλλά και του αγώνα. Οι φιλοξενούμενοι, όμως, ήταν αυτοί που απείλησαν πρώτα, με την ωραία ατομική ενέργεια του Περέα στο 49’.

Άμεσα αντέδρασαν οι Θεσσαλονικείς, με τον Γκάνεα στο 51’ να σουτάρει στην εξωτερική πλευρά της δεξιάς δοκού της εστίας του Λοντίγκιν και την μπάλα να φεύγει άουτ.

Ακολούθησαν οι προσπάθειες των Λέισμαν, Μπερτόγλιο και  Μαντσίνι και, κυρίως, η κεφαλιά του Καμαρά στο 74ο λεπτό.

Η 13η τελική προσπάθεια του Άρη στο δεύτερο μέρος ήρθε από τον Μαντσίνι, το σουτ του οποίου βρήκε δίχτυα, αλλά από την εξωτερική πλευρά, στο 84ο λεπτό ενώ στο 90’ άστοχη ήταν η κεφαλιά του Κάργα, στην απέναντι εστία.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό