23.7 C
Athens
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

Ιρλανδία: Πέθανε στα 46 του ο κιθαρίστας και συνιδρυτής των Script, Μαρκ Σίχαν

Ειδήσεις Ελλάδα

Ιρλανδία: Πέθανε σε ηλικία 46 ετών ο συνιδρυτής και κιθαρίστας του ροκ συγκροτήματος The Script, Μαρκ Σίχαν

Ο 46χρονος μουσικός πέθανε στο νοσοκομείο την Παρασκευή μετά από σύντομη ασθένεια, ανακοίνωσε το συγκρότημά του. Ο Σίχαν σχημάτισε το γκρουπ το 2001 μαζί με τον τραγουδιστή Danny O’Donoghue και τον ντράμερ Glen Power.

Το συγκρότημα αποχαιρέτισε έναν «πολύ αγαπημένο σύζυγο, πατέρα, αδελφό, σύντροφο και φίλο» και ζήτησε από τους θαυμαστές να σεβαστούν το απόρρητο της οικογένειάς του και των συναδέλφων του.

Much loved husband, father, brother, band mate and friend Mark Sheehan passed away today in hospital after a brief illness. The family and group ask fans to respect their privacy at this tragic time. pic.twitter.com/x9hM4byVT9

— the script (@thescript) April 14, 2023

Οι σύγχρονοί στη βιομηχανία του θεάματος έσπευσαν να τιμήσουν τη μνήμη του. Σε μια δήλωση που ανέβασε στο Instagram, η Ιρλανδή παρουσιάστρια Laura Whitmore έγραψε: «Σκεφτομαι όλους εσάς αυτή τη στιγμή. Ο Μαρκ ήταν ένας από τους ωραιότερους και πιο ταλαντούχους άντρες που μπορούσες να γνωρίσεις».

Σε ένα αφιέρωμα στο Instagram, το ιρλανδικό ποπ δίδυμο Jedward είπε: «Όλοι στην ιρλανδική μουσική βιομηχανία και σε όλο τον κόσμο θρηνούν την απώλεια ενός ταλαντούχου μουσικού από τους The Script, ένα από τα πιο εμβληματικά ιρλανδικά γκρουπ της γενιάς μας».

Το ιρλανδικό ροκ συγκρότημα Kodaline απέτισε επίσης φόρο τιμής, δημοσιεύοντας στο Twitter: «Λυπούμαστε που ακούσαμε για τον θάνατο του Mαρκ Σίχαν». Ο πρόεδρος της Ιρλανδίας Mάικλ Χίγκινς είπε ότι ο Σίχαν ήταν ένα «εξαιρετικό» παράδειγμα ιρλανδικής μουσικής επιτυχίας στην παγκόσμια σκηνή.

«Ήταν ένα σημάδι της πρωτοτυπίας και της αριστείας που επιδίωκαν ο Mαρκ και οι σύντροφοί του στο The Script να γνωρίσουν τέτοια επιτυχία σε όλο τον κόσμο, συμπεριλαμβανομένων έξι νούμερο ένα άλμπουμ στο Ηνωμένο Βασίλειο και ένα νούμερο τρία άλμπουμ στις Ηνωμένες Πολιτείες – ένα πραγματικά αξιοσημείωτο επίτευγμα» είπε.



Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό