16.2 C
Athens
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

Ιουλία Καλλιμάνη: Το κοινό την αποθέωσε μετά την εμφάνισή της στο The 2Night Show

Ειδήσεις Ελλάδα

«Κατάλαβα ότι ηρεμεί η ψυχή σου και αλλάζουν τα πράγματα στη ζωή σου μόνο όταν ταπεινώνεσαι και λες: να έχουν όλοι», δήλωσε η Ιουλία Καλλιμάνη, μιλώντας στον Γρηγόρη Αρναούτογλου. 

Η Ιουλία Καλλιμάνη μπορεί να ασχολείται 16 χρόνια με τη μουσική, ωστόσο έχει καταφέρει να σημειώσει τεράστια επιτυχία τον τελευταίο ενάμιση χρόνο, αποδεικνύοντας ότι ποτέ δεν πρέπει να τα παρατάμε. Οι εμφανίσεις της στο Tokyo Club Theater έχουν γίνει ο βασικός λόγος που πολλοί λάτρες της νυχτερινής ζωής αποφασίζουν ξανά και ξανά να επισκέπτονται το συγκεκριμένο νυχτερινό κέντρο.

Η 32χρονη καλλιτέχνης έχει καταφέρει να συζητιέται το όνομά της σε ολόκληρη την Αθήνα, χωρίς να επιδιώκει να βρίσκεται στο επίκεντρο της προσοχής των μέσων ενημέρωσης και των social media.

Ακόμα και οι συνεντεύξεις που έχει παραχωρήσει είναι λίγες, ενώ μόλις χθες 19 Φεβρουαρίου, την είδαμε στην εκπομπή The 2Night Show,όπου έκανε μία συζήτηση εφ’ όλης της ύλης με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου.

Κατά τη διάρκεια αυτής της συζήτησης, η Ιουλία μίλησε για τα συναισθήματα που της έχει δημιουργήσει η μεγάλη της αναγνώριση αλλά και τη σημασία που έχει να επικεντρωθεί στον εαυτό σου για να φτάσει σε εσένα η επιτυχία.

Όπως τόνισε χαρακτηριστικά η τραγουδίστρια: «Κατάλαβα ότι ηρεμεί η ψυχή σου και αλλάζουν τα πράγματα στη ζωή σου μόνο όταν ταπεινώνεσαι και λες: να έχουν όλοι. Και όχι να εύχεσαι να ψοφήσει η κατσίκα του γείτονα. Εμένα όταν ηρέμησε η ψυχή μου, μού ήρθαν όλα».

Τελικά, πράγματι της ήρθαν όλα. Μετά τη συμμετοχή της στο The Voice του 2017, η Ιουλία με σταθερά και ανοδικά βήματα καταφέρνει να ξεχωρίζει και να διατηρεί πάντοτε μέσα της μία σημαντική συμβουλή που της έδωσε ο Σταμάτης Γονίδης: «Να είναι ταπεινή και να μην έχει άγχος».

«Πριν από μία 5ετία είπα στη μητέρα μου: γιατί αυτή και όχι εγώ; Μου λέει: τρώει από τη σκάφη σου; Είχε απόλυτο δίκιο. Γενικά προσπαθώ να μην έχω τοξικά πράγματα μέσα μου, για να μην χαλάω την ψυχούλα μου. Παλιά το σκεφτόμουν αυτό και με βασάνιζε», τόνισε μιλώντας στον Γρηγόρη Αρναούτογλου η Ιουλία Καλλιμάνη.

Τα αποθεωτικά σχόλια των fans

Η Ιουλία Καλλιμάνη είναι ιδιαίτερα αγαπητή στο κοινό, γεγονός που αποδεικνύεται και από τα σχόλια που λαμβάνει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Λίγο πριν την προβολή της συνέντευξής της στο The 2Night Show ανέβασε κάποιες φωτογραφίες από το πλατό της εκπομπής, ποζάροντας μόνη της αλλά και μαζί με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου.

https://www.instagram.com/p/C3iEYz-NtO4/

Η τραγουδίστρια επέλεξε να φορέσει ένα κόκκινο maxi φόρεμα με ανοιχτή πλάτη, το οποίο συνδύασε με μαύρα ψηλοτάκουνα παπούτσια και κόκκινους κρίκους.

Στα σχόλια της ανάρτησής της κάποιοι fans θέλησαν να της εκφράσουν δημόσια πόσο τους αρέσει η παρουσία, η φωνή αλλά και ο χαρακτήρας της. «Φωτιά στα κόκκινα», έγραψε ένας από τους fans ενώ κάποιος άλλος σχολίασε «Πάντα χαμό», δείχνοντας με αυτόν τον τρόπο τι επικρατεί στο μαγαζί τα βράδια που τραγουδά.

Μια άλλη fan θέλησε να αναφερθεί στον στυλίστα που επέλεξε το ρούχο της τραγουδίστριας, αποθεώνοντας την Ιουλία, γράφοντας: «Ωραίο έξυπνο κομψό αλλά σέξι ρούχο. Μπράβο στον στυλίστα».

Ένας ακόμα της έγραψε: «Ιουλία ήσουν υπέροχη στο The 2night show», σκορπίζοντας τη θετική του ενέργεια.

κεντρικής εικόνας: @iouliakallimani_official



Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό