28.2 C
Athens
Σάββατο, 1 Ιουνίου, 2024

‘Ικανοποιημένος κατά 70% για την απόδοσή μας, έπρεπε να βάλουμε περισσότερα γκολ’

Ειδήσεις Ελλάδα

ΠΑΟΚ

ΠΕΤΡΟΣ ΠΑΠΑΜΑΚΑΡΙΟΣ
12.11.2023 | 20:07

Ο Λουτσέσκου στη διάρκεια του αγώνα ΠΑΟΚ – Παναιτωλικός
INTIME SPORTS

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου μετά τη νίκη επί του Παναιτωλικού μιλώντας για την επικράτηση της ομάδας του υποστήριξε πως έμεινε ικανοποιημένος κατά 70% απ’ όσα είδε κόντρα στην ομάδα του Αγρινίου.

Ο ΠΑΟΚ επικράτησε 2-1 τον Παναιτωλικό με ανατροπή και πήρε μια ακόμη νίκη με τον Ραζβάν Λουτσέσκου στο τέλος της αναμέτρησης στο πρώτο του σχόλιο στην κάμερα της “NOVA” να λέει πως έμεινε ικανοποιημένος από το 70% των όσων είδε.

“Μπορώ να σας πω ότι ήταν ένας σημαντικός κύκλος, με δύσκολα παιχνίδια, πρόγραμμα. Είμαι ικανοποιημένος για τα αποτελέσματα που πήραμε. Για σήμερα είμαι ικανοποιημένος κατά 70% για τον τρόπο που παίξαμε, το αποτέλεσμα. Από την άλλη για 30% δεν είμαι ικανοποιημένος για το τελευταίο 15, τη διαχείρηση και τον τρόπο που ολοκληρώσαμε το παιχνίδι. Για το γεγονός πως δίναμε εύκολα τη μπάλα στον αντίπαλο και πήγαινε στην επίθεση. Αυτό ήταν ένα θέμα για εμάς”.

Αν ήταν θέμα σωματικής κατάστασης ή ψυχικής κατάστασης;

“Η σωματική κόπωση συνδέεται και με την πνευματική, θα έπρεπε να είχαμε σκοράρει περισσότερα γκολ στο πρώτο ημίχρονο. Πρέπει να σκοράρεις σε ό,τι ευκαιρία σου δίνεται ειδάλλως καταλήγεις σε μία κατάσταση που έχεις άγχος και την πίεση του αποτελέσματος, κάποιος φόβος σε ποδοσφαιριστές για να μην κάνεις λάθος και δεχθείς γκολ”.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό