22 C
Athens
Τρίτη, 7 Μαΐου, 2024

Ιερέας ζητά διαζύγιο γιατί η παπαδιά έγινε… μέντιουμ

Ειδήσεις Ελλάδα

Αποφασισμένος να πάρει διαζύγιο είναι ένας 57χρονος ιερέας στον Πύργο, επειδή δεν εγκρίνει την ενασχόληση της συζύγου του με τη μελλονοτολογία.

Σύμφωνα με τα όσα ανέφερε ο 16χρονος γιος του ζευγαριού, μιλώντας στην ιστοσελίδα ekklisiaonline, οι γονείς του άρχισαν να έχουν κρίση στον γάμο του όταν πριν από τέσσερα χρόνια, η μητέρα του άρχισε να συναναστρέφεται μια γυναίκα από το χωριό, που ασχολείται με τη χαρτομαντεία και την κηρομαντεία.

Ο ιερέας τότε προσπάθησε να αποτρέψει την Πρεσβυτέρα από αυτή την ενασχόληση, ενώ δεν δίστασε να εγκαταλείψει το σπίτι τους ως αντίδραση στην επιλογή της.

Τι αναφέρει ο Ιερέας

Ο ιερέας εξηγώντας την απόφαση του δήλωσε πως «η καταφυγή μας σε «μελλοντολόγους» αποτελεί δείγμα απιστίας στο Θεό. Ο πιστός εμπιστεύεται όλη τη ζωή του στα χέρια του Θεού και καταφεύγει πάντοτε σ’ Αυτόν ζητώντας τη θεία πρόνοια. Αυτή η πίστη του δίνει κουράγιο στις δυσκολίες και τις περισσότερες φορές ελκύει τη βοήθεια του Θεού. Ο απόστολος Παύλος (Γαλ. 5, 20) απαγορεύει τη μαγεία την οποία ονομάζει φαρμακεία. Μόνο άνθρωπος άγιος, φωτισμένος από το Θεό, μπορεί αν φωτίζεται και αν αποκαλύπτει το μέλλον. Οι άγιοι του Θεού δεν παίρνουν χρήματα, όταν προφητεύουν.

Αυτοί με τις προοράσεις τους βοηθούν τους ανθρώπους να βρουν το δρόμο της σωτηρίας. Οι αστρολόγοι, τα μέντιουμ, οι καφεμάντεις, οι χαρτομάντεις και οι χρήστες ταρό, εργάζονται με την έμπνευση πονηρών πνευμάτων. Ο Θεός δεν είναι τόσο μικρός, που στον καφέ ή στα χαρτιά να φανερώνει το θέλημά Του. Ούτε εξαναγκάζεται να φανερώσει το θέλημά Του, όποτε το θέλει ο καθένας».

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό