23.4 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

«Ιδού η απάντηση, δεν έχω να αποδείξω τίποτα»

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο Χρήστος Βολικάκης κατηγορήθηκε για θετικό δείγμα ντόπινγκ μετά από έλεγχο που έκανε η Παγκόσμια Ομοσπονδία Ποδηλασίας όμως ο ίδιος έχει περάσει στην αντεπίθεση.

Μετά την ανακοίνωση που εξέδωσε η δικηγορική πλευρά του Έλληνα ποδηλάτη, ο ίδιος κατόπιν και ενός Instagram Story που ανάρτησε, τώρα ανέβασε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης τους ελέγχους ντόπινγκ που έχει υποβληθεί στην αθλητική του σταδιοδρομία, υποδεικνύοντας όλα τα αρνητικά αποτελέσματα αλλά και το γεγονός ότι είναι κάτοχος βιολογικού διαβατηρίου.

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει στην ανάρτησή του ο Χρήστος Βολικάκης:

«Μερικοί από τους ελέγχους που έχω περάσει, όπως και το αρνητικό τεστ τον Αύγουστο του 2016, με βιολογικό διαβατήριο όλα αυτά τα χρόνια και με αιφνίδιους ελέγχους σε όλα τα μέρη του κόσμου μέχρι και στον Άγιο Δομίνικο είχαν έρθει να μου πάρουν αίμα και ούρα.

Δεν έχω να αποδείξω τίποτα και σε κανέναν και ουδέποτε χρησιμοποίησα στην αθλητική μου καριέρα κάτι απαγορευμένο. Δεν ξέρω πόσοι αθλητές έχουν περάσει τόσους ελέγχους στη ζωή τους κι αν είχε κάποιος βιολογικό διαβατήριο τόσα συνεχόμενα χρόνια. Εγώ είμαι εδώ και θα είμαι πάντα με ψηλά το κεφάλι».

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό