18.7 C
Athens
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Ιδιοκτήτρια AirBnB ανακαλύπτει έκπληκτη τα …απομεινάρια των ενοικιαστών

Ειδήσεις Ελλάδα

Η φιλοξενία στο Airbnb μπορεί μερικές φορές να μοιάζει με τζακ ποτ, όπως ανακάλυψε μια οικοδέσποινα όταν αποκάλυψε τα εκπληκτικά αντικείμενα που άφησαν πίσω τους οι επισκέπτες.

Ένας χρήστης του TikTok, έχει κερδίσει δημοτικότητα στην πλατφόρμα παρουσιάζοντας τις ανακαλύψεις της από την ενοικίαση, που κυμαίνονται από μερικώς καταναλωμένα προϊόντα μέχρι ανέγγιχτους θησαυρούς.

Η οικοδέσποινα αποκάλυψε μια ποικιλία από μπουκάλια κρασιού, κουτιά από Truly hard seltzers, υπολείμματα γευμάτων και μερικά δοχεία γεμάτα με άγνωστα υγρά. Τα αντικείμενα αυτά είχαν μείνει πίσω από καλεσμένους που είχαν μείνει μόνο δύο νύχτες στην πολυτελή έπαυλή της στο Μαϊάμι. Προς έκπληξη της οικοδέσποινας, ένας καλεσμένος εγκατέλειψε ακόμη και μια ολοκαίνουργια, ροζ τσάντα Marc Jacobs της Barbie, επιτρέποντάς της να την κρατήσει ως δώρο.

@atouchofclass_miami I was scared to open that bag full of blood 😳#miami #miamiairbnb #momofone #airbnbhostlife #airbnb #airbnbhost #airbnbexperience ♬ People – Libianca

Σε ένα άλλο TikTok από αυτή την εβδομάδα, παρουσίασε τα απομεινάρια μιας απόδρασης μιας bachelorette. Οι προηγούμενοι καλεσμένοι, που είχαν μείνει για τρεις νύχτες στη μονάδα με τις πολλές κρεβατοκάμαρες, άφησαν πίσω τους αντικείμενα, όπως σπρέι μαγειρικής, σοκολάτες , ένα κλειστό κουτί δημητριακών , μια συλλογή από γυαλιά ηλίου, μπαλόνια σε ροζ χρώμα και μια αφθονία από σνακ.

Ενώ ορισμένοι χρήστες επέκριναν τους προσωρινούς ενοικιαστές για την ακαταστασία που άφησαν πίσω τους, η οικοδέσποινα διαβεβαίωσε τους 69.000 ακολούθους της ότι δεν περιμένει ποτέ από τους φιλοξενούμενους να καθαρίζουν μόνοι τους. Η ίδια δήλωσε στη λεζάντα του βίντεο: «Όπως έχω αναφέρει και στο παρελθόν, “δεν περιμένω ποτέ από τους επισκέπτες να καθαρίσουν τίποτα καθ’ όλη τη διάρκεια της διαμονής τους».

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό