16.9 C
Athens
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

Ιδιαίτερη ομάδα η Μονακό, θα χρειαστεί χρόνο ο Πετρούσεφ

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο Ολυμπιακός θέλει αύριο (20:00, Novasports4) κόντρα στη Μονακό εκτός έδρας να συνεχίσει στον δρόμο των επιτυχιών στην Euroleague και να πάρει το έβδομο ροζ φύλλο αγώνα σε έντεκα αγωνιστικές.

Η αποστολή των «ερυθρολεύκων» πέταξε το πρωί της Τετάρτης για την Γαλλία, με τον προπονητή της ομάδας, Γιώργο Μπαρτζώκα να αναφέρεται στις ιδιαιτερότητες του παιχνιδιού αλλά και στο νέο μεταγραφικό απόκτημα, τον Φίλιπ Πετρούσεφ.

Aναλυτικά οι δηλώσεις του

«Η Μονακό είναι μια πολύ δυνατή και ιδιαίτερη ομάδα. Διαθέτει πολύ δυνατή περιφέρεια και είναι πάντα δύσκολο να την αντιμετωπίζεις ειδικά στην έδρα της. Το γήπεδο είναι ιδιαίτερο και μικρό. Εμείς είμαστε σε μια διαδικασία βελτίωσης. Πιστεύω πως είμαστε σε καλύτερη κατάσταση και δεν μένει παρά να το αποδείξουμε στο παρκέ. Θεωρώ πως η δουλειά είναι πάντα ίδια. Η περιφέρεια είναι ίδια. Θα πρέπει να αμυνθούμε καλά, θέλουμε καλές συνεργασίες, θα πρέπει να είμαστε πολύ συμπαγείς, αλλά θα πρέπει να είμαστε αποτελεσματικοί και στις δύο πλευρές του παρκέ. Θα πρέπει και να σκοράρουμε γιατί αυτό είναι πάντα απαραίτητο».

Για το αν ο Πετρούσεφ θα είναι απαραίτητος για το συγκεκριμένο ματς:

«Δεν πιστεύω πως ένας παίκτης είναι για ένα παιχνίδι. Αν ήταν έτοιμος, φυσικά και θα τον συμπεριλάμβανα στην αποστολή, για αυτό και τον αποκτήσαμε. Θα χρειαστεί λίγο χρόνο και για να έρθει σε καλή κατάσταση και να καταλάβει πως παίζουμε. Δεν γίνονται όλα αυτά αυτόματα στο μπάσκετ. Χρειαζόμαστε λίγο χρόνο και εκείνος και εμείς. Είμαι πολύ ευχαριστημένος και με αυτή την κίνηση και με του Ναζ. Σιγά σιγά το ρόστερ θα έχει μεγαλύτερο βάθος και είμαστε πιο προστατευμένοι σε θέματα τραυματισμών».

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό