16.1 C
Athens
Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

«Ιατρικά έγγραφα επιβεβαιώνουν την καταγγελία», λέει η αντιπρόεδρος Γυναικών του Ευρωπαϊκού Σοσιαλιστικού Κόμματος

Ειδήσεις Ελλάδα

«Αυτή τη στιγμή κατακρεουργείται, δεν υπάρχει κανένας σεβασμός για το θύμα. Αυτή η γυναίκα βιάζεται κάθε ώρα με τις διαρροές», τόνισε η Ζέφη Δημαδάδα

Καινούργια στοιχεία βγαίνουν στη δημοσιότητα για την καταγγελία γυναίκας ότι  παρενοχλήθηκε και κακοποιήθηκε από τον Αλέξη Γεωργούλη. Για το θέμα μίλησε η Ζέφη Δημαδάμα, αντιπρόεδρος Γυναικών του Ευρωπαϊκού Σοσιαλιστικού Κόμματος και μάλιστα θεωρεί «δεμένη» την υπόθεση.

Ήδη, ο ΣΥΡΙΖΑ έθεσε εκτός κόμματος και ευρωομάδας τον ευρωβουλευτή του για όσα συνέβησαν στις Βρυξέλλες πριν από τρία χρόνια. Η καταγγέλλουσα είναι εργαζόμενη στην Ευρωπαϊκή Ένωση. Όταν έγινε η καταγγελία ήταν υπάλληλος της Ευρωβουλής, ενώ πλέον είναι υπάλληλος της νομικής υπηρεσίας της Ευρωπαϊκής Επιτροπής.

Η Ζέφη Δημαδάμα, ισχυρίστηκε πως σύμφωνα με τις πληροφορίες που είχαν είναι πως οι διαρροές έγιναν από τον ΣΥΡΙΖΑ.

«Είναι στο χώρο του ΠΑΣΟΚ και είναι μία γυναίκα που έχει ένα καλό βιογραφικό, εργάζεται και ενδιαφέρεται για το κοινό καλό. Αυτή τη στιγμή κατακρεουργείται, δεν υπάρχει κανένας σεβασμός για το θύμα. Αυτή η γυναίκα βιάζεται κάθε ώρα με τις διαρροές. Οι πληροφορίες που είχαμε είναι πως υπήρξε διαρροή από τον ΣΥΡΙΖΑ. Θέλω να πιστεύω πως κανένα κόμμα δεν βάζει την πολιτική του ταυτότητα πάνω από μία καταγγελία. Πρέπει να είμαστε όλοι αρωγοί και να είμαστε δίπλα στο θύμα. Υπάρχουν αρκετά Μέσα που έχουν μιλήσει για το βιογραφικό της έχουν πει το όνομα της. Γνωρίζουμε πως υπάρχουν βαριά ποινικά αδικήματα και οι βελγικές Αρχές κάνουν μία ενδελεχή έρευνα, αν και καθυστερημένα», είπε αρχικά στην εκπομπή «Live News» του Mega η Δημαδάμα και τόνισε:

«Υπάρχουν παντού αυτά τα αδικήματα και υπάρχουν και ποινικές ευθύνες. Από όσο γνωρίζουμε υπάρχουν και κάποια ιατρικά έγγραφα που επιβεβαιώνουν την καταγγελία της γυναίκας. Αναμένουμε και εμείς να δούμε την έκβαση της υπόθεσης. Δεν είναι θέμα κομματικής εκμετάλλευσης. Πρέπει να προστατέψουμε αυτή τη γυναίκα. Αυτό που βλέπω στα social media είναι ανθρωποφαγία».

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό