18.3 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

«Θρύλος ο Κρόιφ, δύσκολο να σπάσεις το ρεκόρ του»

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο Βαγγέλης Παυλίδης έχει σκοράρει σε όλα τα παιχνίδια της Eredivise τις πρώτες εννιά αγωνιστικές. Ο ίδιος, ρωτήθηκε για το ρεκόρ του Γιόχαν Κρόιφ και τόνισε ότι είναι πολύ δύσκολο κάποιος να το ξεπεράσει.

Διαβάστε όσα είπε:

«Φυσικά και ξέρω τον Γιόχαν Κρόιφ, όλοι τον ξέρουν. Είναι ένας θρύλος. Είναι πάντα ωραίο να σημειώνεις ρεκόρ, αλλά ακόμα δεν έχει σπάσει. Ο Κρόιφ σκόραρε 14 γκολ στα πρώτα του 14 παιχνίδια. Είναι δύσκολο να σπάσεις αυτό το ρεκόρ, αλλά φυσικά είμαι χαρούμενος που είμαι πίσω από έναν θρύλο.

Στο πρώτο γκολ είχα την ευκαιρία να σκοράρω. Πάντα προσπαθώ να σκοράρω, ήμουν τυχερός τώρα, αλλά αν δεν σουτάρεις δεν θα σκοράρεις Είναι καλό συναίσθημα, γιατί το 1-0 ήταν σημαντικό για να ανοίξει το παιχνίδι, να νιώσουμε πιο άνετα μετά κι από το διάλειμμα των εθνικών ομάδων.

Η Χέρενφεν μετά το 2-0 μάς πίεσε, αλλά ο Γιουκινάρι (Σουγκαβάρα) μού έχει δώσει πολλές πάσες στη σεζόν, αυτή ήταν ακόμα μία. Είναι ωραίο να κάνεις χατ τρικ, είναι το δεύτερο στην καριέρα μου, είναι πολύ ωραίο. Τώρα μας περιμένει ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι».

Vangelis Pavlidis schiet zichzelf de boeken in:

“Het is nu Johan Cruijff en Pavlidis…” 🌟#azhee

— ESPN NL (@ESPNnl) October 22, 2023

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό