19.6 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Θρυλική φιέστα στο… δικό του ΣΕΦ έκανε ο Ολυμπιακός

Ειδήσεις Ελλάδα

Σε ένα κατάμεστο ΣΕΦ, ο Ολυμπιακός γιόρτασε την κατάκτηση του 14ου πρωταθλήματος της ιστορίας του και back-to-back νταμπλ!

Μέσα σε πανηγυρικό κλίμα και σε ένα κατάμεστο ΣΕΦ, ο Ολυμπιακός πραγματοποίησε τη φιέστα του για την κατάκτηση του φετινού πρωταθλήματος, που είναι το 14ο της ιστορίας του, αλλά και το πρώτο back-to-back νταμπλ, μαθαίνοντας από τον Παναγιώτη Αγγελόπουλο ότι το κλειστό του Φαλήρου γίνεται δικό του!

Στο κέντρο του παρκέ είχε τοποθετηθεί ένα πόντιουμ, στο οποίο είχαν πάρει ήδη τη θέση τους οι δύο πρώτοι τίτλοι της φετινής σεζόν και συγκεκριμένα το Σούπερ Καπ και το Κύπελλο Ελλάδας.Αρχικά, το τρόπαιο του πρωταθλήματος τοποθέτησε στο πόντιουμ ο εμβληματικός αρχηγός των «ερυθρόλευκων», Αργύρης Καμπούρης, συνοδευόμενος από τον πολύ πιστό φίλο της ομάδας του Πειραιά, Γιάννης Αλαμπασίνης. Στη συνέχεια, τη θέση τους στο παρκέ πήραν οι ιδιοκτήτες της ΚΑΕ, Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος, μαζί με τον πρόεδρο του ΕΣΑΚΕ, Βαγγέλη Γαλατσόπουλο, ώστε να μοιράσουν τα μετάλλια στους πρωταγωνιστές.

Μετά, έγινε η είσοδος των μελών της ομάδας του Ολυμπιακού, με το πρώτο να βγαίνει από τη φυσούνα ο Γιώργος Μπαρτζώκας, ο οποίος γνώρισε την αποθέωση από τον κόσμο, ενώ στη συνέχεια ακολούθησαν ένα-ένα όλα τα μέλη του σταφ.

Αργότερα, ήταν η σειρά για την είσοδο των παικτών στο παρκέ, όπου όλοι άκουγαν ρυθμικά το όνομά τους από τον κόσμο, γνωρίζοντας παράλληλα και την αποθέωση.

Αφότου ολοκληρώθηκε και η είσοδος των παικτών, το μικρόφωνο πήρε ο αρχηγός, Κώστας Παπανικολάου, λέγοντας στον κόσμο: «Καλησπέρα σε όλους. Σας ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά σας που είστε όλοι εδώ, να ξέρετε ότι όλοι εσείς που μας στηρίζετε όλοι τη χρονιά, είστε η βενζίνη αυτή της ομάδας και χωρίς εσάς δεν θα κάναμε τίποτα».

Στη συνέχεια, τον λόγο πήρε ο Παναγιώτης Αγγελόπουλος, με τον πρόεδρο της «ερυθρόλευκης» ΚΑΕ να αποκαλύπτει μεταξύ άλλων, ότι το ΣΕΦ θα περάσει στα… χέρια του Ολυμπιακού: «Θέλουμε το γεμάτο γήπεδο και του χρόνιου, να σπάσουμε το ρεκόρ sold out και του χρόνου. Γράφουμε ιστορία όλοι μαζί, μοναδικές οι στιγμές που ζούμε, αυτή την στιγμή έχει φτάσει το πλήρωμα του χρόνου, ο Ολυμπιακός να αποκτήσει το δικό του γήπεδο, το ΣΕΦ».

Με τη σειρά του, ο Γιώργος Αγγελόπουλος είπε: «Ήταν η πιο δύσκολη απόφαση της ζωής μας να φύγουμε από το ΟΑΚΑ για το μέχρι τέλους. Αν δεν είχαμε τη δική μας υποστήριξη όλα αυτά τα χρόνια δεν θα τα είχαμε καταφέρει. Ευχαριστούμε για όλα. Το μέχρι τέλους συνεχίζεται».

Στον… επίλογο ήρθε και η στέψη. Το τρόπαιο πήγε στα χέρια του Κώστα Παπανικολάου, ο οποίος το σήκωσε στον… ουρανό του ΣΕΦ, με τις κερκίδες να είχαν κοκκινίσει από τους δεκάδες πυρσούς που άναψαν οι οπαδοί και τα εκατοντάδες μπαλόνια να πέφτουν από την οροφή.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό