18.8 C
Athens
Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

Θριάμβευσε η Γκλάντμπαχ, ισοπαλία ανάμεσα σε Στουτγκάρδη και Κολωνία

Ειδήσεις Ελλάδα

Μετά τη νίκη της Λεβερκούζεν επί της Μάιντς την Παρασκευή (23/02), η 23η αγωνιστική της Bundesliga συνεχίστηκε το απόγευμα (16:3) του Σαββάτου (24/02) με τέσσερις ακόμα αναμετρήσεις. Ο θρίαμβος της Γκλάντμπαχ με 5-2 επί της Μπόχουμ ήταν το παιχνίδι που ξεχώρισε, με τα υπόλοιπα ματς να λήγουν ισόπαλα (Στουτγκάρδη – Κολωνία 1-1, Ουνιόν Βερολίνου – Χάιντενχαϊμ 2-2, Βέρντερ Βρέμης – Ντάρμσταντ 1-1).

Η Γκλάντμπαχ έκανε «πάρτι» στο γήπεδό της απέναντι στην Μπόχουμ με το ματς να λήγει στο 5-2 και τους γηπεδούχους να παίρνουν τρεις βαθμούς που τους απομακρύνουν σημαντικά από τον κίνδυνο του υποβιβασμού. Το πρώτο ημίχρονο κύλησε ιδανικά για την Γκλάντμπαχ αφού με τον Ενγκουμού να ανοίγει το σκορ στο 29ο λεπτό και τον Βέιγκλ να ευστοχεί σε εκτέλεση πέναλτι στο 35′, πήγαν στα αποδυτήρια έχοντας ήδη αποκτήσει σημαντική διαφορά.

Ο Ράιτς ήταν αυτός που στο 72′ έκανε το 3-0, κλειδώνοντας ουσιαστικά την νίκη για την ομάδα του, με τους φιλοξενούμενους να απαντάν άμεσα με σκόρερ τον Χόφμαν (75′). Εξίσου άμεσα, όμως, ήρθε και το τέταρτο γκολ της Γκλάντμπαχ με τον Σιμπατσέ να στέλνει εξ επαφής με το κεφάλι την μπάλα στα δίχτυα. Ο Σλότερμπεκ μείωσε ξανά για την Μπόχουμ στο 88′, ενώ ο Ονορά έγραψε το τελικό 5-2 στο 90+6′.

Στη Στουτγκάρδη η τοπική ομάδα υποδέχθηκε την Κολωνία, με τους φιλοξενούμενους να «καίγονται» για τη νίκη καθώς βρίσκονται στις θέσεις που οδηγούν στη δεύτερη κατηγορία. Το παιχνίδι έληξε στο 1-1 με τους γηπεδούχους να ανοίγουν το σκορ στο 53′ με γκολ του Μιλό και τον Μάρτελ να ισοφαρίζει για την Κολωνία στο 62′.

Η Χάιντενχαϊμ μπήκε δυνατά στον αγωνιστικό χώρο και πήρε γρήγορα το προβάδισμα επί της Ουνιόν Βερολίνου με τον Ντόνεβαν μόλις στο 3ο λεπτό της αναμέτρησης. Δύο γκολ στο φινάλε του πρώτου ημιχρόνου από τους Γκόζενς (44΄) και Σέϊφερ (44+2′) έφεραν τους γηπεδούχους σε θέση οδηγού. Στο 71′ ο Γιαν-Νίκλας Μπέστε έφερα ξανά το ματς στα ίσα κάνοντας το 2-2 που ήταν και το τελικό σκορ του παιχνιδιού.

Βέρντερ και Ντάρμσταντ ήρθαν αντιμέτωπες στη Βρέμη με τους γηπεδούχους να είναι αυτοί που βρήκαν πρώτοι το δρόμο προς τα δίχτυα χάρη στο αυτογκόλ του Κρίστοφ Ζίμερμαν στο 8ο λεπτό. Η ουραγός του πρωταθλήματος ισοφάρισε με τον Γιουστβάν στο 33′ αλλά δεν κατάφερε ποτέ να προηγηθεί και κερδίζοντας ένα βαθμό παρέμεινε στη 18η θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα και το πρόγραμμα της 23ης αγωνιστικής

Παρασκευή 23/02: Μπάγερ Λεβερκούζεν – Μάιντς 2-1

Σάββατο 24/02:

Γκλάντμπαχ – Μπόχουμ 5-2Στουτγκάρδη – Κολωνία 1-1Ουνιόν Βερολίνου – Χάιντενχαϊμ 2-2Βέρντερ Βρέμης – Ντάρμσταντ 1-1Μπάγερν Μονάχου – Λειψία (19:30)

Κυριακή 25/02:

Άιντραχτ Φρανκφούρτης – Βόλφσμπουργκ (16:30)Μπορούσια Ντόρτμουντ – Χόφενχαϊμ (18:30) Άουγκσμπουργκ – Φράιμπουργκ (20:30)

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό