16.3 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Θρίλερ στο Μεσολόγγι – Γιατί η ΕΛΑΣ θεωρεί πως έχει βρει τον βασικό ύποπτο

Ειδήσεις Ελλάδα

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες των Αρχών για να διαλευκάνουν το θρίλερ με την εξαφάνιση του 31χρονου στο Μεσολόγγι που ήρθε από το εξωτερικό για να περάσει τις διακοπές των Χριστουγέννων με τους δικούς του και όταν αποφάσισε να πάει για κυνήγι, χάθηκαν τα ίχνη του.

Βασικός ύποπτος για την ΕΛΑΣ φαίνεται πως είναι ένας 50χρονος, αν και οι αστυνομικές Αρχές τονίζουν στο Flash.gr, πως οι έρευνες είναι προς κάθε κατεύθυνση, με όλα τα σενάρια να παραμένουν ανοιχτά.

Την ίδια ώρα, ο 50χρονος οδηγήθηκε το απόγευμα της Κυριακής (7/1) στον εισαγγελέα Μεσολογγίου, με τη σύλληψή του να έχει κάνει με την κατηγορία περί όπλων, καθώς κατά τη διάρκεια της έρευνας των αστυνομικών βρέθηκε στην κατοχή του ένα μαχαίρι.

Ο συλληφθείς υποστηρίζει πως δεν είχε πάει μαζί με τον αγνοούμενο για κυνήγι και δεν φαίνεται μέχρι αυτή την ώρα να σχετίζεται με την εξαφάνιση καθώς δικαιολογεί την παρουσία του σε άλλο σημείο.

Τα 17.000 ευρώ και οι υποψίες της ΕΛΑΣ

Σύμφωνα, όμως, με την Αστυνομία, είναι πολύ πιθανό ο 50χρονος να είναι ο τελευταίος άνθρωπος που συναντήθηκε με τον αγνοούμενο, ενώ τα πράγματα περιπλέκουν οι ισχυρισμοί της οικογένειας του εξαφανισμένου 31χρονου πως ο 50χρονος του χρωστούσε χρήματα.

Ο 50χρονος φέρεται, σύμφωνα με πληροφορίες, να χρωστούσε 17.000 ευρώ στον 31χρονο, με τον ίδιο να υποστηρίζει ότι όντως του χρωστούσε χρήματα, αλλά μικρότερο ποσό, το οποίο μάλιστα του είχε επιστρέψει, με την οικογένεια του αγνοούμενου να τον διαψεύδει.

Επιπλέον σύμφωνα με πληροφορίες, οι αξιωματικοί φέρεται να εντόπισαν κάποια κενά στους χρόνους αλλά και στη διαδρομή που λέει ότι ακολούθησε ο 50χρονος. Τα στοιχεία αυτά προκύπτουν από κάμερες ασφαλείας που κατέγραψαν τις κινήσεις του οχήματος του.

Το κινητό, το αυτοκίνητο, το μαχαίρι που εντόπισαν στο αμάξι του -για το οποίο και συνελήφθη- αλλά και τα ρούχα που βρήκαν στο σπίτι του 50χρονου κατασχέθηκαν και όλα μεταφέρθηκαν στα εργαστήρια της Αστυνομίας και ίσως δώσουν απαντήσεις, με όλα τα ενδεχόμενα να είναι ανοιχτά για τις Αρχές.

Ενώ οι ανακρίσεις είναι σε εξέλιξη, συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό του 31χρονου, οι οποίες μέχρι τώρα έχουν επικεντρωθεί στην περιοχή μεταξύ του Μεσολογγίου και του παραρτήματος του Πανεπιστημίου, σε αγροτικές εκτάσεις, καθώς εκεί εξέπεμψε σήμα τελευταία το κινητό τηλέφωνο του αγνοουμένου.

Τις έρευνες συνδράμουν στελέχη της 6ης ΕΜΑΚ με την Κυνοφιλική Ομάδα Έρευνας και Διάσωσης και τον ειδικά εκπαιδευμένο σκύλο Δούκα.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό