20.9 C
Athens
Τετάρτη, 1 Μαΐου, 2024

«Θρίλερ» στις καθυστερήσεις, η Γουλβς χάλασε τα… Χριστούγεννα της Τσέλσι

Ειδήσεις Ελλάδα

«Φωτιά» οι καθυστερήσεις στο Γουλβερχάμπτον. Η Γουλβς επικράτησε 2-1 της Τσέλσι στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής της Premier League, με τους Λεμινά και Ντόχερτι να… ξεραίνουν τους «μπλε».

Στο πρώτο ημίχρονο η Τσέλσι ήταν εκείνη που δημιούργησε περισσότερες φάσεις, με την καλύτερη να είναι εκείνη του Στέρλινγκ στο 32′, όπου βγήκε τετ-α-τετ με τον Σα, αλλά ο Πορτογάλος κίπερ των νίκησε.

Το σκορ άνοιξαν ο γηπεδούχοι στο 51′, με τον Λεμινά να πιάνει την κεφαλιά το κόρνερ του Σαράμπια και να «γράφει» το 1-0. Η Τσέλσι συνέχισε να χάνει αλλεπάλληλες ευκαιρίες και τελικά δέχθηκαν και δεύτερο γκολ στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων από τον Ντόχερτι. Τρία λεπτά αργότερα ο Ενκουνκού μείωσε σε 2-1 από σέντρα του Στέρλινγκ και διαμόρφωσε το τελικό σκορ.

Γουλβς: Σα, Κλίμαν, Ντόσον (70′ Μπουένο), Γκόμες, Σεμέδο, Λεμινά, Γκόμες, Αϊτ-Νούρι (86′ Μπουένο), Τσαν, Σαράμπια (75′ Ντόιλ), Κούνια (86′ Ντόχερτι).

Τσέλσι: Πέτροβιτς, Γκούστο (80′ Μπαντιασίλ), Ντισάστι, Τιάκο Σίλβα, Κόλγουιλ (80′ Μάατσεν), Ογκοτσούβκου (59′ Ενκουνκού), Γκάλαχερ, Στέρλινγκ, Πάλμερ, Τζάκσον (80′ Μαντουέκε), Μπρόχα (59′ Μούντρικ).

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό