16.7 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Θρίλερ στην Άρτα: Χτύπησα τον πατέρα μου με πέτρα στο κεφάλι, είπε ο γιος στους αστυνομικούς

Ειδήσεις Ελλάδα

Πατέρας και γιος ήταν αγνοούμενοι εδώ και μέρες- Είχαν χαθεί στη διαδρομή από τη Λαμία προς την Άρτα – Ο γιος βρέθηκε σώος, ο πατέρας νεκρός

Ρεπορτάζ: Μάκης Συνοδινός

«Ήθελε να με σκοτώσει αλλά τον πρόλαβα και τον σκότωσα» . Αυτά ήταν τα πρώτα λόγια του 38χρονου μέχρι πρότεινος αγνοούμενου από την Αρτα όταν ρωτήθηκε από αστυνομικούς της ασφαλείας αν γνωρίζει τον λόγο που το άψυχο σώμα του πατέρα του έφερε τραύμα στο κεφάλι από αντικείμενο, πιθανόν πέτρα.  Ο γιος έχει πλέον συλληφθεί.Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές ο 38χρονος ο οποίος είναι σε ασχημη ψυχολογική κατάσταση καθώς και εξαντλημένος δεν μπόρεσε να πει άλλες λεπτομέρειες ούτε να εξηγήσει τον λόγο που όπως ομολόγησε προφορικά σκότωσε τον πατέρα του.Οι αστυνομικοί πιστεύουν πως εντός της ημέρας θα πάρουν επίσημη κατάσταση από τον φερόμενο ως πατροκτόνο και θα χυθεί άπλετο φως στην υπόθεση

Ο γιος είπε στους αστυνομικούς ότι τσακώθηκαν στη διαδρομή από τη Λαμία προς την Άρτα και ότι εκείνος χτύπησε με πέτρα στο κεφάλι τον πατέρα του, που του επιτέθηκε πρώτος, όπως ισχυρίσθηκε. 

Υπενθυμίζεται ότι λίγο μετά τις 12 το μεσημέρι εντοπίστηκε ο 38χρονος γιος σε μια στάνη στην περιοχή Σεργουλα της Φωκίδας και σύμφωνα με αστυνομικές πηγές ήταν πολύ ταλαιπωρημένος και εξαντλημένος.

Ο 38χρονος δέχτηκε τις πρώτες βοήθειες ενω αναμένεται την επόμενη ώρα να δώσει πλήρη κατάθεση στους αστυνομικούς προκειμένου να χυθεί άπλετο φως στην διπλή υπόθεση εξαφάνισης.

To view this please enable JavaScript, and consider upgrading to a web browser that
supports HTML5

Η σορός του πατέρα βρέθηκε μετά από υπόδειξη του 38χρονου,  σε κοντινή απόσταση από το σημείο που εντοπίστηκε ο γιος του. Οι δυο τους ταξίδευαν από τη Λαμία προς την Άρτα. Ο γιος νοσηλευόταν στο νοσοκομείο μετά από τροχαίο και ο πατέρας πήγε να τον παραλάβει μετά το εξιτήριο. 

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό