33.8 C
Athens
Τετάρτη, 5 Ιουνίου, 2024

Θρίλερ με τον αποκλεισμό του Ολλανδού Τζουστ Κλάιν από τις πρόβες

Ειδήσεις Ελλάδα

Σύμφωνα με την Daily Mail ο 26χρονος που θα ανέβαινε στη σκηνή πριν την ισραηλινή εκπρόσωπο ήθελε να κάνει μία δήλωση για τον πόλεμο του Ισραήλ στη Λωρίδα της Γάζας

Ερωτηματικά προκαλεί ο αποκλεισμός από τις πρόβες του τελικού της Eurovision 2024 αύριο Σάββατο του εκπροσώπου της Ολλανδίας Τζουστ Κλάιν, ο οποίος προκρίθηκε από τον β’ ημιτελικό με το τραγούδι «Europapa».

Δεν είναι λίγοι εκείνοι άλλωστε, όπως και τα στοιχήματα, τόσο πριν όσο και μετά την εμφάνιση στη σκηνή της Eurovision 2024, που θέλουν τον Ολλανδό καλλιτέχνη να ανεβάζει φέτος πολύ ψηλά την χώρα του στον πίνακα κατάταξης. Ωστόσο, δεν έδωσε ποτέ το παρών στην προγραμματισμένη πρόβα των χωρών και με έκπληξη η eurofans διαπίστωσαν ότι αμέσως μετά το τέταρτο τραγούδι που αντιστοιχούσε στο Λουξεμβούργο, παρουσιάστηκε στη σκηνή το τραγούδι νούμερο 6 που ήταν του Ισραήλ.

Μέχρι αυτή την ώρα δεν υπάρχει καμία επίσημη ανακοίνωση για τον λόγο της απουσίας του Τζουστ Κλάιν από την προγραμματισμένη σημερινή πρόβα για την Eurovision 2024. Η EBU εξέδωσε μια ανακοίνωση για τον εκπρόσωπο της Ολλανδίας, στην οποία αναφέρει ότι: «Διερευνούμε επί του παρόντος ένα περιστατικό που μας αναφέρθηκε και αφορούσε τον Ολλανδό καλλιτέχνη. Δεν θα κάνει πρόβες μέχρι νεωτέρας. Δεν έχουμε κανένα περαιτέρω σχόλιο αυτή τη στιγμή και θα ενημερώσουμε εν ευθέτω χρόνω. Δεν έχει γίνει ακόμη κατανοητό αν ο Κλάιν θα εμφανιστεί στον αυριανό μεγάλο τελικό».

Σύμφωνα με ένα δημοσίευμα της Daily Mail, ο 26χρονος Ολλανδός ήθελε να κάνει μια δήλωση για τον πόλεμο του Ισραήλ στη Λωρίδα της Γάζας, αλλά τον εμπόδισαν.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό