16.2 C
Athens
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

θρίλερ επί του Πανερυθραϊκού και τεράστια βαθμολογική ανάσα για το Ψυχικό

Ειδήσεις Ελλάδα

Στο μεγάλο ντέρμπι της 22ης αγωνιστικής της Elite League το οποίο είδατε τη δυνατότητα να παρακολουθήσετε σε απευθείας μετάδοση από τη συχνότητα του Action 24 , το Ψυχικό επικράτησε του Πανερυθραϊκού με 80-75 παίρνοντας μια μεγάλη βαθμολογική ανάσα.

Οι δύο ομάδες έψαχναν ένα σημαντικό θετικό αποτέλεσμα προκειμένου να κερδίσουν έδαφος από τα πλέι-άουτ και ιδίως το Ψυχικό το οποίο βρισκόταν στην τελευταία θέση της βαθμολογικής κατάταξης.

Οι «Σκίουροι» υπερασπίστηκαν και εκμεταλλεύτηκαν την έδρα τους, ανεβαίνοντας στο 6-16, παραμένοντας ωστόσο στην 16η και τελευταία θέση, ενώ η ομάδα της Νέας Ερυθραίας έπεσε στο 8-14, αναμένοντας τα αποτελέσματα των υπολοίπων αγώνων για να δει σε ποια θέση βρίσκεται με το πέρας της 22ης «στροφής».

Παρά τη γενικότερη αστοχία τους, οι γηπεδούχοι έκαναν ένα μεστό παιχνίδι πράγμα που αντικατοπτρίζει η αναλογία ασίστ λαθών (23-9), ενώ βρήκαν τα μεγάλα περιφερειακά σουτ στο τέλος για να γείρουν την πλάστιγγα υπέρ τους και να κλειδώσουν την υπόθεση νίκης.

Αυτή ήταν η απάντηση στην επιστροφή που κατάφεραν να πραγματώσουν οι φιλοξενούμενοι κατά τη διάρκεια της τελευταίας περιόδου, ανατρέποντας το εις βάρος τους διψήφιο προβάδισμα με το οποίος βρέθηκαν πίσω και περνώντας ακόμα και μπροστά στο σκορ στα τελευταία λεπτά.

Ωστόσο, το Ψυχικό ήταν αυτό που χαμογέλασε στο τέλος και πήρε μία σημαντική νίκη ενόψει της δύσκολης συνέχειας στη μάχη αποφυγής του υποβιβασμού.

Τα δεκάλεπτα: 29-20, 46-45, 63-52, 80-75

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό