20.2 C
Athens
Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024

Θρήνος στην Ιταλία με αιφνίδιο θάνατο ερασιτέχνη παίκτη κατά τη διάρκεια αγώνα

Ειδήσεις Ελλάδα

Απέραντη θλίψη σκόρπισε στο ιταλικό και όχι μόνο, ποδόσφαιρο η είδηση του αιφνίδιου θανάτου ερασιτέχνη ποδοσφαιριστή κατά τη διάρκεια αναμέτρησης.

Ο λόγος για τον Ματία Τζάνι ο οποίος κατά το 15ο λεπτό της αναμέτρησης της ομάδας του, Καστελφιορεντίνο, απέναντι στην Λαντσότο Κάμπι για το ερασιρεχνικό πρωτάθλημα Eccellenza,, κατέρρευσε στον αγωνιστικό χώρο χάνοντας τις αισθήσεις του, με αποτέλεσμα τα επιτελεία των δύο ομάδων να πέσουν πάνω του για να κάνουν ό,τι μπορούν. Ο ίδιος διακομίσθηκε στο νοσοκομείο της πόλης, Καρέτζι αλλά εκεί διαπιστώθηκε ο θάνατός του σε ηλικία μόλις 26 ετών καθώς δεν μπόρεσε να κρατηθεί στη ζωή.

Η θλιβερή είδηση επέφερε συνεχόμενες αναρτήσεις από τις ομάδες του κορυφαίου ιταλικού ποδοσφαίρου, ενώ μεταξύ άλλων το ίδιο έκανε και η Έμπολι, της οποίας τη φανέλα είχε φορέσει στο παρελθόν ο Ματία Τζάνι. Αποφασίστηκε από τη διοργανώτρια αρχή της Serie A να κρατηθεί ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του άτυχου ποδοσφαιριστή τόσο στα παιχνίδια της Δευτέρας (15/04) όσο και στα ερχόμενα του σαββατοκύριακου για την επόμενη αγωνιστική

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό