18.4 C
Athens
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

«Θλιβερό να παίζουμε σε άδειες εξέδρες»

Ειδήσεις Ελλάδα

Η ΑΕΚ κατάφερε να ξεκινήσει με νίκη το 2024, καθώς επικράτησε του Βόλου με 3-0 στην OPAP Arena. Οι «κιτρινόμαυροι» είχαν τον έλεγχο και μπόρεσαν να επιστρέψουν στα θετικά αποτελέσματα, μετά τις ισοπαλίες με Παναιτωλικό και Πανσερραϊκό.

Ο Ματίας Αλμέιδα έκανε το δικό του σχόλιο για τη νίκη της ομάδας του, αλλά και για το γεγονός ότι δεν υπάρχει κόσμος στα γήπεδα.

Διαβάστε όσα είπε ο προπονητής της ΑΕΚ στην κάμερα της COSMOTE TV:

«Αρχικά να ευχηθώ σε όλο τον κόσμο να έχει ένα όμορφο 2024. Θέλαμε τους τρεις βαθμούς. Είχαμε έναν τρόπο για να τους κυνηγήσουμε. Νομίζω κάναμε ένα καλό παιχνίδι. Ο Βόλος άλλαξε τον τρόπο παιχνιδιού του. Στην αρχή πίεσε και μας δυσκόλεψε μέχρι να τους διασπάσουμε. Από εκεί και πέρα, νομίζω ήμασταν ανώτεροι».

Για την “παρθενική” παρουσία του Πήλιου στην αρχική ενδεκάδα:

«Χαίρομαι όταν βάζω νεαρούς παίκτες και αποδίδουν. Είναι αλήθεια ότι πρέπει να μπαίνουν σιγά σιγά. Έκανε καλό παιχνίδι, όπως κι οι συμπαίκτες του. Πρέπει να πάρει περισσότερο ρυθμό και να συνεχίσει να βελτιώνεται».

Για τις άδειες κερκίδες:

«Είναι λίγο θλιβερό το ποδόσφαιρο έτσι. Το ποδόσφαιρο είναι θέαμα, πάθος, οικογένεια. Μπορείς να νικήσεις, να χάσεις, να φέρεις ισοπαλία. Έτσι όπως παίζουμε, είναι σαν να αγωνιζόμαστε σε μια πλατεία».

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό