17 C
Athens
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

Θλίψη στο Hollywood – Έφυγε από τη ζωή διάσημος ηθοποιός

Ειδήσεις Ελλάδα

Θλίψη στον κόσμο του Hollywood σκόρπισε η είδηση του θανάτου του ηθοποιού Adan Canto, ο οποίος έφυγε από τη ζωή σε ηλικία μόλις 42 ετών μετά την άνιση μάχη του με τον καρκίνο.

Η είδηση έγινε γνωστή μέσα από ανάρτηση στην επίσημη σελίδα του στο Instagram. 

Ο Adan Canto αφήνει πίσω του τη σύζυγό του, καλύτερη φίλη και συνεργάτη Stephanie Ann Canto και τα δυο τους παιδιά, Roman Adler, 3,5 ετών, και Eve Josephine, 1,5 ετών.

Η καριέρα του Adan Canto

Ο λαμπερός ηθοποιός είχε πρωταγωνιστήσει στη σειρά The Cleaning Lady, έχοντας πρωταγωνιστικό ρόλο στις δύο πρώτες σεζόν. Για λόγους υγείας δεν κατάφερε να βρίσκεται και στον τρίτο κύκλο της σειράς του FOX, ωστόσο σχεδίαζε να επιστρέψει στη σειρά αργότερα.

«Είμαστε συντετριμμένοι που μαθαίνουμε τον θάνατο του Adan Canto. Ένας υπέροχος ηθοποιός και αγαπητός φίλος. Είχαμε την τιμή να τον έχουμε ως μέλος της οικογένειας της Warner Bros. Television και του FOX Entertainment από το ντεμπούτο του στις ΗΠΑ στο The Following πριν από πάνω από μια δεκαετία», σημείωσαν σε ανακοίνωσή τους η Warner Bros. Television και το FOX Entertainment.

Μάλιστα η παραγωγή θα τιμήσει τον Adan Canto με μια κάρτα φόρου τιμής που θα εμφανιστεί στην πρεμιέρα της τρίτης σεζόν, τον προσεχή Μάρτιο.

Ο Adan Canto γεννήθηκε στο Ciudad Acuña της Coahuila του Μεξικού και μεγάλωσε στο Τέξας. Ξεκίνησε την καριέρα του σε ηλικία 16 ετών, όταν έφυγε από το σπίτι για την Πόλη του Μεξικού προκειμένου να εργαστεί ως τραγουδιστής-τραγουδοποιός. Στη συνέχεια, έκανε το ντεμπούτο του στην μεξικάνικη τηλεόραση το 2009 στο Estado de Gracia. 

Η αναγνώριση ήρθε με τον ρόλο του Paul Torres στη σειρά του 2013 The Following, πριν παίξει στο X-Men: Days of Future Past την επόμενη χρονιά. Πρωταγωνίστησε επίσης στο Blood & Oil και στο Designated Survivor στο πλευρό του Kiefer Sutherland.

 Το «αντίο» φίλων και συναδέλφων του

O Kiefer Sutherland, ο οποίος πρωταγωνίστησε στο πλευρό του Canto στο Designated Survivor, είπε το δικό του αντίο στον ηθοποιό μέσω Instagram.

«Φαίνεται ότι τον τελευταίο καιρό αναγκάστηκα να κάνω πάρα πολλές αναρτήσεις όπως αυτή, αλλά η καρδιά μου έχει ραγίσει από την απώλεια του Adan Canto. Ήταν τόσο υπέροχο πνεύμα», έγραψε ο Sutherland, αναρτώντας μία φωτογραφία των δυο τους. «Ως ηθοποιός η επιθυμία του να τα πάει καλά, να γίνει σπουδαίος και μετά να τα πάει καλύτερα, ήταν πραγματικά εντυπωσιακή η πορεία του και θα μου λείψει πολύ. Οι σκέψεις μου στη γυναίκα του, Στεφ και τα δύο μικρά παιδιά του. Άνταν, να αναπαύεσαι εν ειρήνη».

Το δικό της αντίο έστειλε και η Halle Berry που εμφανίστηκε μαζί του στο X-Men: Days of Future Past.

«Δεν έχω λόγια ακόμα… αλλά ο αγαπημένος μου γλυκός φίλος Adan μόλις κέρδισε τα φτερά του», σημείωσε η λαμπερή ηθοποιός. «Θα είσαι για πάντα στην καρδιά μου».

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό