18.9 C
Athens
Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024

Θλίψη στον καλλιτεχνικό κόσμο – «Έφυγε» από τη ζωή ο ηθοποιός Κώστας Στεφανάκης

Ειδήσεις Ελλάδα

Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 76 ετών ο ηθοποιός Κώστας Στεφανάκης και ο θάνατός του σκόρπισε θλίψη στον καλλιτεχνικό κόσμο.

Μία συγκινητική ανάρτηση στο Instagram έκανε ο πρόεδρος του ΣΕΗ, Σπύρος Μπιμπίλας ανακοινώνοντας τον θάνατο του «αθόρυβου», όπως έγραψε, Κώστα Στεφανάκη.

Ο ηθοποιός «έφυγε» σε ηλικία 76 ετών έχοντας ερμηνεύσει δεκάδες χαρακτηριστικούς ρόλους στον ελληνικό κινηματογράφο.

«Ένας συνάδελφος μας έφυγε σήμερα…Αποχαιρετάμε τον Κώστα Στεφανάκη , που γεννήθηκε το 1948, έναν αθόρυβο ηθοποιό που ερμήνευσε δεκάδες χαρακτηριστικούς ρόλους στον ελληνικό κινηματογράφο και στα πρώτα χρόνια της τηλεόρασης όπου είχα την τύχη να συνεργαστώ μαζί του κ να γνωρίσω έναν καλοκάγαθο άνθρωπο που έπαιζε συνήθως σκληρούς ρόλους.

Καλό ταξίδι αγαπημένε μας φίλε και ειλικρινή συλλυπητήρια  στην οικογένεια σου. Η εξόδιος ακολουθία θα γίνει την Πέμπτη στον Κόκκινο Μύλο στη μία το μεσημέρι», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησης ο Σπύρος Μπιμπίλας.

Ο Κώστας Στεφανάκης είχε πάρει μέρος σε αρκετές ταινίες και σειρές κατά τη διάρκεια της επαγγελματικής του πορείας, όπως: «Το κορίτσι του λούνα παρκ», «Ησαΐα μη χορεύεις», «ΘΒ φαλακρός πράκτωρ», «Το ανθρωπάκι», «Η δασκάλα με τα ξανθά μαλλιά», «Και ο πρώτος ματάκιας», «Το Τρίτο Στεφάνι», «Το καπλάνι της βιτρίνας», «Οι Πανθέοι», «Οδός Ανθέων», «Μαρία η Άσχημη», «Γιούγκερμαν» κλπ.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό