24.8 C
Athens
Πέμπτη, 23 Μαΐου, 2024

Θλίψη στην ΑΕΚ Λάρνακας για τον θάνατο οπαδού έξω από το γήπεδο της

Ειδήσεις Ελλάδα

Η ΑΕΚ Λάρνακας, αντιμετώπιζε την τελευταία αγωνιστική, την ομάδα του ΑΠΟΕΛ, σε ένα παιχνίδι που ο νικητής θα έπαιρνε και το Κυπριακό πρωτάθλημα. Ωστόσο, αν και η ΑΕΚ Λάρνακας, προσπάθησε πολύ στο γήπεδό της, το πάλεψε αλλά ο ΑΠΟΕΛ, με τον βαθμός της ισοπαλίας ήταν εκείνος που πανηγύρισε και την κατάκτηση του πολυπόθητου τροπαίου αφήνοντας με την πικρία την ΑΕΚ.

Ένα περιστατικό, που συγκλόνισε έλαβε χώρα κατά την διάρκεια του αγώνα, με έναν άνθρωπο να αφήνει και την τελευταία του πνοή. Συγκεκριμένα, η ομάδα της ΑΕΚ, εκτός γηπέδου, είχε τοποθετήσει γιγαντοοθόνες, ώστε κάποιοι από τους οπαδούς, να μπορούσαν να παρακολουθήσουν από εκεί τον… τελικό ανάμεσα στον ΑΠΟΕΛ. 

Εκεί ένας οπαδός των γηπεδούχων καθώς κοιτούσε την αναμέτρηση, και λίγο πριν εκείνη φτάσει στο τέλος της, ένιωσε αδιαθεσία, και στην συνέχεια έχασε την ζωή του προδομένος από την καρδιά του. Μια δυσάρεστη εξέλιξη που «έπνιξε» τον σύλλογο της ΑΕΚ Λάρνακας στην θλίψη, όταν και ενημερώθηκε για αυτό το συμβάν. Η ίδια η ομάδα με ανακοίνωσή της στέλνει τα συλλυπητήρια της.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Όλη η οικογένεια της Αθλητικής Ένωσης Κίτιον (ΑΕΚ) Λάρνακας εκφράζει την βαθύτατη θλίψη της και τα θερμά της συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του διαχρονικού πιστού φιλάθλου Γιαννάκη Χατζιαντωνίου, για τον αδόκητο θάνατο του ψες βράδυ έξω από το ΑΕΚ ΑRENA, όπου και είχε μεταβεί για να παρακολουθήσει το παιχνίδι με το ΑΠΟΕΛ .

Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει».

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό