18.3 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Θλάση ο Παλάσιος, χάνει δύο μεγάλα ντέρμπι του Παναθηναϊκού!

Ειδήσεις Ελλάδα

Το 2024 δεν ξεκίνησε με τον… καλύτερο δυνατό τρόπο για τον Παναθηναϊκό, ο οποίος είδε τον Σεμπαστιάν Παλάσιος να παθαίνει θλάση και να τίθεται εκτός από δύο κρίσιμες αναμετρήσεις που έπονται.

Ο Αργεντινός υπολογίζεται πως θα μείνει εκτός για τρεις εβδομάδες και θα απουσιάσει από τα δύο ματς του Κυπέλλου Ελλάδας απέναντι στον Ολυμπιακό, αλλά και από την εκτός έδρας αναμέτρηση κόντρα στην ΑΕΚ. Δεν είναι βέβαιο ακόμη για το εάν θα επιστρέψει για τον αγώνα απέναντι στον ΠΑΟΚ στην Τούμπα.

Ταυτόχρονα, εκτός με τραυματισμό από το παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα είναι και ο Μπαρτ Σένκεφελντ, που υπέστη στην ίδια προπόνηση κάκωση στην ποδοκνημική. Κανονικά προπονήθηκαν, αντιθέτως, οι Φίλιπ Τζούρισιτς και Άνταμ Τσέριν.

Αναλυτικά η ενημέρωση του Παναθηναϊκού για την πρώτη προπόνηση του νέου χρόνουν έχει ως εξής: «Με δύο θετικά και δύο αρνητικά νέα ξεκίνησε το 2024 στην προπόνηση του Παναθηναϊκού. Το απόγευμα της Πρωτοχρονιάς οι Πράσινοι προπονήθηκαν στο «Γ. Καλαφάτης», φτάνοντας πια στην κορύφωση της προετοιμασίας για τον αγώνα της Τετάρτης κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα.

Στο πρόγραμμα επέστρεψαν, ξεπερνώντας τον τραυματισμό τους οι Τζούριτσιτς, Τσέριν. Αντίθετα, κατά τη διάρκεια της προπόνησης εγκατέλειψαν με τραυματισμό οι Παλάσιος, Σένκεφελντ. Ο Αργεντινός μέσος υπέστη θλάση στον υποκνημίδιο του αριστερού ποδιού και θα μείνει εκτός δράσης για περίπου τρεις εβδομάδες. Ο Ολλανδός αμυντικός υπέστη κάκωση στην ποδοκνημική και θα απουσιάσει από τον αγώνα με τον ΠΑΣ.

Το πρόγραμμα περιελάμβανε προθέρμανση, rondo, ασκήσεις κατοχής μπάλας και παιχνίδι».

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό