19 C
Athens
Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024

«Θεωρώ άκομψο να με ρωτάνε αν θα καλέσω τον Τσιμιτσέλη στην εκπομπή»

Ειδήσεις Ελλάδα

Καλεσμένη στο Στούντιο 4 βρέθηκε το απόγευμα της Τρίτης η Βάσω Λασκαράκη και μεταξύ άλλων εξήγησε την έντονη αντίδραση της, όταν πρόσφατα δέχτηκε ερώτηση για τον πρώην σύζυγό της Γιάννη Τσιμιτσέλη.

Πιο συγκεκριμένα, η Βάσω Λασκαράκη ενώ είχε πάει να παρακολουθήσει θεατρική πρεμιέρα, την ώρα που έκανε δηλώσεις στις τηλεοπτικές κάμερες, ρωτήθηκε εάν θα καλούσε τον πρώην σύζυγό της στην εκπομπή της στον ΣΚΑΪ. Εκείνη τότε, απάντησε πως δεν θέλει να απαντά σε ανόητες ερωτήσεις.

Μέσα από την εκπομπή της ΕΡΤ, λοιπόν, θέλησε να εξηγήσει για ποιον λόγο αντέδρασε με αυτόν τον τρόπο: 

«Το θεωρώ λίγο άκομψο, δεδομένου του ότι υπάρχουν άλλοι άνθρωποι στις ζωές μας, να ασχολούνται με τέτοιο ζήλο συνεχώς με τα ίδια και τα ίδια. Θεωρώ ότι δεν είναι κομψή ερώτηση. 

Όπως δε ρωτάμε μια γυναίκα που δεν έκανε παιδιά, γιατί δεν έκανε παιδιά, έτσι κι αυτό, ας μπει λίγο στο political correct. Οι ζωές μας έχουν προχωρήσει. Εννοείται πως δεν κρυβόμαστε, έχουμε υπάρξει ζευγάρι, έχουμε ένα παιδί μαζί αλλά οκ. Τώρα, να με ρωτάνε συνέχεια αν θα έρθει ο Γιάννης στην εκπομπή… Λες και δεν υπάρχουν άλλοι καλεσμένοι.

Κι αν ποτέ έρθει ο Γιάννης στην εκπομπή, θα καθίσουμε να σας πούμε τι έγινε και τι δεν έγινε. Για όνομα του Θεού και της Παναγίας»

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό