20.2 C
Athens
Τετάρτη, 8 Μαΐου, 2024

Θετικό πρόσημο στον πρώτο φιλικό για τον Ολυμπιακό

Ειδήσεις Ελλάδα

Με θετικές εντυπώσεις για τον Ολυμπιακό ολοκληρώθηκε ο πρώτος φιλικός αγώνας των «ερυθρόλευκων» στη διάρκεια της προετοιμασίας τους στην Αυστρία.

Στο πρώτο παιχνίδι του στον πάγκο της πειραϊκής ομάδας, έστω κι αν ήταν ανεπίσημο, ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ είδε τους παίκτες του να επικρατούν της τσεχικής Σλοβάτσκο με 2-1, χάρη σε ισάριθμα γκολ του Γιουσέφ Ελ Αραμπί.

Ο Ολυμπιακός, που βρίσκεται στο ξεκίνημα του βασικού σταδίου προετοιμασίας, ήταν καλύτερος στο μεγαλύτερο διάστημα του παιχνιδιού και προηγήθηκε 2-0 με δύο γκολ του Μαροκινού επιθετικού του, στο 29ο και το 44ο λεπτό.

Η Σλοβάτσκο από την πλευρά της βρήκε ένα γκολ με τον Γιούρασεκ στο 50ό λεπτό, αλλά πέραν τούτου οι Τσέχοι δεν απείλησαν ιδιαίτερα ως το τέλος.

Στο δια ταύτα: ο Ολυμπιακός είχε καλή και γρήγορη κυκλοφορία, πίεσε ψηλά σε διαστήματα του αγώνα και ήταν δημιουργικός, ενώ θα πρέπει να σημειωθεί ότι έπαιξε χωρίς τις (αναμενόμενες) μεταγραφικές προσθήκες.

Εκτός του Ελ Αραμπί, που ξαναβρήκε επαφή με τα δίχτυα, πολύ καλό παιχνίδι έκαναν Ροντινέι και Φορτούνης, ενώ ο Βρουσάι είχε όρεξη και ήταν πολύ δραστήριος.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό