20 C
Athens
Τετάρτη, 8 Μαΐου, 2024

Θετικός σε έλεγχο ντόπινγκ ο άλλοτε παίκτης του Παναθηναϊκού, Ροντρίγκο Μολέδο

Ειδήσεις Ελλάδα

ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΚΑΡΑΜΟΥΖΑ
14.07.2023 | 12:48

MARCELO ENDELLI/POOL VIA AP

Ο Ροντρίγκο Μολέδο, ο οποίος φόρεσε τη φανέλα του Παναθηναϊκού από το 2016 έως και το 2018 και πλέον αγωνίζεται στην Ιντερνασιονάλ, βρέθηκε θετικός σε έλεγχο ντόπινγκ.

Θετικός σε έλεγχο ντόπινγκ βρέθηκε ο Ροντρίγκο Μολέδο, όπως ανακοίνωσε η Ιντερνασιονάλ, η ομάδα στην οποία αγωνίζεται στη Βραζιλία.

Στον οργανισμό του άλλοτε ποδοσφαιριστή του Παναθηναϊκού (σσ. κατέγραψε 65 συμμετοχές από το 2016 έως το 2018) ανιχνεύτηκε η απαγορευμένη ουσία οσταρίνη, έπειτα από έλεγχο που του έγινε μετά το εκτός έδρας παιχνίδι με την Μετροπολιτάνος στην Βενεζουέλα για τους ομίλους του Κόπα Λιμπερταδόρες, στις 25 Μαΐου.

Επί του θέματος τοποθετήθηκε μέσω ανάρτησής του στο Instagram ο ίδιος ο 35χρονος κεντρικός αμυντικός, αναφέροντας: “Όλη μου τη ζωή προετοιμάζομαι και δουλεύω για να πετύχω το όνειρό μου να γίνω ποδοσφαιριστής. Στα πάνω από 15 χρόνια που έχω ως επαγγελματίας, πάνω δρούσα μ’ έναν καθαρό, διαφανή και ευυπόληπτο τρόπο και θα παλέψω μέχρι το τέλος για να ξεκαθαρίζω τι συνέβη και να αποδείξω την αθωότητά μου”.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό