22.1 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Θεσσαλονίκη: Σκότωσαν την έγκυο και την έβαλαν σε μπαούλο

Ειδήσεις Ελλάδα

Καταιγιστικές εξελίξεις υπάρχουν στην εξαφάνιση της 41χρονης εγκύου από τη Θεσσαλονίκη η οποία είχε τραγική κατάληξη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, βρέθηκε το πτώμα της γυναίκας στη Χαλκιδική ενώ η Αστυνομία προχώρησε στην προσαγωγή δύο ατόμων.

Μεταξύ των δύο ατόμων που κρατούνται βρίσκεται και ο σύντροφος της 41χρονης εγκύου. 

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, η ΕΛΑΣ βρήκε αποτυπώματα από ένα άτομο μέσα στο σπίτι του συντρόφου της. Το άτομο αυτό είναι γνωστό (σεσημασμένος) στην Αστυνομία. Κλήθηκε αμέσως για κατάθεση.

Μετά από λίγη ώρα περιέγραψε τα πάντα και ομολόγησε ότι η έγκυος γυναίκα δολοφονήθηκε μέσα στο σπίτι. Στη συνέχεια, έβαλαν τη σορό μέσα σε ένα μπαούλο και τη μετέφεραν σε μια ερημική περιοχή της Χαλκιδικής, κάπου ανάμεσα σε Νέα Τριγλία και Γαλάτιστα, όπου και άφησαν το πτώμα.

Δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμη πώς σκότωσαν τη γυναίκα και ποιος ήταν ο λόγος που έγινε το αποτρόπαιο αυτό έγκλημα. Υπενθυμίζεται ότι η 41χρονη γυναίκα διένυε τον τρίτο μήνα της κύησης.

Στο μικροσκόπιο είχαν μπει οι τηλεφωνικές επαφές και τα μηνύματα της 41χρονης

Η εξαφάνιση της 41 ετών εγκύου, μητέρας και ενός 13χρονου παιδιού, δηλώθηκε την Τρίτη 2 Ιανουαρίου, ενώ δύο 24ωρα αργότερα εκδόθηκε και σχετική αγγελία μέσω της υπηρεσίας Missing Alert.

Στο μικροσκόπιο των ερευνών του Αστυνομικού Τμήματος Καλαμαριάς, με τη συνδρομή του Τμήματος Εγκλημάτων Κατά Ζωής Θεσσαλονίκης, είχαν μπει οι τηλεφωνικές επαφές της αγνοούμενης και τα δύο τελευταία μηνύματα που φαίνεται να είχε στείλει στον σύντροφό της και τη μητέρα της.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό