23.2 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Θερμοκρασίες καλοκαιριού το Σάββατο

Ειδήσεις Ελλάδα

Σήμερα Σάββατο αναμένεται ο καιρός να είναι γενικά αίθριος και θα επικρατήσει παντού ηλιοφάνεια, με λίγες αραιές νεφώσεις κατά τόπους.

Η ορατότητα τις πρωινές ώρες και το βράδυ στα ηπειρωτικά θα είναι τοπικά περιορισμένη, με τις μετεωρολογικές συνθήκες να ευνοούν τη μεταφορά αφρικανικής σκόνης, ιδιαίτερα στα δυτικά και τα νότια, αλλά σε πολύ χαμηλές συγκεντρώσεις.

Οι άνεμοι στο Ιόνιο θα πνέουν με νότιο-νοτιοανατολικές κατευθύνσεις 3 με 4 και πρόσκαιρα τοπικά 5 μποφόρ ενώ στο Αιγαίο θα είναι μεταβλητοί ασθενείς 2 με 3 και πρόσκαιρα τοπικά 4 μποφόρ και μόνο στα νοτιοανατολικά το πρωί θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις με την ίδια ένταση αλλά γρήγορα θα εξασθενήσουν.

Υψηλές για την εποχή παραμένουν οι θερμοκρασίες σε όλη τη χώρα, η οποία θα φτάσει στις περισσότερες περιοχές τους 24 με 25 βαθμούς και τοπικά τους 26 με 27 βαθμούς Κελσίου.

Στην Αττική αναμένεται γενικά ηλιοφάνεια. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 15 έως 25 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι θα πνέουν από μεταβλητές διευθύνσεις 2 με 3 και πρόσκαιρα τοπικά 4 μποφόρ.

Στη Θεσσαλονίκη αναμένεται γενικά ηλιοφάνεια. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 έως 22 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στον Θερμαϊκό θα πνέουν από μεταβλητές διευθύνσεις 2 με 3 μποφόρ.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό